BACHELORSTUDIES.SE

De mest populära kandidatprogrammen i Liverpool Australien 2019

En kandidatexamen är en examen från ett universitet eller högskola. För att få en kandidatexamen måste du ta de kurser som är obligatoriska för ditt specifika program, och detta kan ta allt från tre till sju år beroende på var och hur man studerar.

Australien Utbildning är främst regeringens ansvar. Regeringen finansierar fullt allmänheten universitetsutbildning medan det delvis finansierar privata universitetsutbildning.Australien är en engelsk-talad land, älskar mest av studenter från länder vars engelska är det första språket ofta studerar i detta land

Jämför kandidatprogram i Liverpool i Australien 2019

sökresultat funna Filter

Kandidatexamen i affärsinformationssystem

University of Wollongong
Campusstudier Heltid Deltid 3 år Mars 2020 Australien Wollongong Liverpool + 2 fler

Kursen är speciellt utformad för att förbereda dig för en karriär som systemanalytiker eller en informationssystemspecialist. Förutom att ha förmåga att arbeta i en affärsmiljö kan akademiker arbeta för regeringen eller ideella organisationer.

Kandidat i Informationsteknologi

University of Wollongong
Campusstudier Heltid Deltid 3 år Mars 2020 Australien Wollongong Liverpool + 2 fler

UOW har experter som omfattar hela bredden av de underliggande vetenskaperna, IT, teknik och matematiska metoder inom IKT-industrin. I nära samarbete med branschpartners ser vi till att alla program är relevanta för industrins utveckling och utveckling. Studenter studerar verkliga projekt och interagerar med och lär sig av industrins yrkesverksamma för att säkerställa sin arbetsberedskap vid examen.

Kandidatexamen i datavetenskap

University of Wollongong
Campusstudier Heltid Deltid 3 år Mars 2020 Australien Wollongong Liverpool + 2 fler

Hitta dina styrkor och intressen när du studerar grundforskningen för datavetenskap och IT: programmering, problemlösning, nätverk och kommunikation, webbteknik, datahantering, systemanalys, interaktion mellan människor och datorer och projektledning. Under ditt första år studerar du en gemensam kärna av ämnen som länkar våra datavetenskap, IT och informationssystem grader. Det finns en möjlighet att specialisera sig på en major på Wollongong campus från ditt andra studieår genom att välja en eller flera av följande majors: