BACHELORSTUDIES.SE

De mest populära kandidatprogrammen i Gatton Australien 2019

En kandidatexamen är en fyraårig grundexamen och är en standard för högre utbildning i större delen av världen. Kandidatexamen kan tjänas på statliga universitet, vid privata universitet, på community college och via online universitet.

Australien har en subventionerad högre utbildning för studenter bedriver de grundutbildningsprogram grader. De ger också lån och bidrag för de forskarstuderande. Högre lärande börjar på grundexamen nivå till en doktorsexamen inom något ämnesområde.

Jämför kandidatprogram i Gatton i Australien 2019

sökresultat funna Filter

Ungkarl i politik, filosofi och ekonomi (utmärkelser)

The University of Queensland
Campusstudier Heltid 4 år Januari 2020 Australien Saint Lucia Brisbane Gatton + 2 fler

Detta 4 år Programmet erbjuder en integrerad, tvärvetenskapligt perspektiv som kombinerar bred och rigorös träning i grunderna för politik, filosofi och ekonomi. Studenterna kommer att studera insikter från alla tre discipliner och kommer att utmanas med att undersöka nuvarande och framtida globala utmaningar. Detta program kommer att ge akademiker med mångsidiga färdigheter för att hantera komplexa och utmanande frågor rita på en historisk, social, politisk och ekonomisk kunskapsbas.

Ungkarl i kriminologi och straffrätt (utmärkelser)

The University of Queensland
Campusstudier Heltid 4 år Januari 2020 Australien Saint Lucia Brisbane Gatton + 2 fler

The Bachelor of kriminologi och straffrätt (Hons) är en specialiserad studieprogram som förbereder dig för en karriär som en kriminolog. Du kommer att studera kriminologisk teori, straffrätt, kriminologiska forskningsmetoder, straffrätt och yrkespraktik i kriminologi och straffrätt.