Filter
Kandidatexamen
Australien New South Wales Dubbo Studietyp: Alla Tempo: Alla

De mest populära kandidatprogrammen i Dubbo Australien 2019/2020

En Bachelor 's examen kan leda pedagogiska dörrar, ge möjlighet till avancemang, eller lägga grunden för att uppnå en avancerad examen. Vårt mål är att hjälpa blivande studenter navigera processen programval framgångsrikt. Vi gör det enkelt genom att effektivisera sökandet.

Australien är en ö land och kontinent på södra halvklotet, i SW Pacific, en medlemsstat i Samväldet.

Dubbo har olika utbildningsanstalter där man kan förbättra sin utbildning. Det är hem för en av Charles Sturt University campus och Dubbo College Senior Campus.

Jämför kandidatprogram i Dubbo i Australien 2019/2020

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

Charles Sturt University

CSU: s Bachelor of Social Work utrustar dig med de kunskaper och färdigheter som att ge ett värdefullt bidrag i social- och socialt arbete organ, vare sig på landsbygden, ... [+]

Om du passionerat engagerad i strävan efter social rättvisa och mänskliga rättigheter, anser CSU: s Bachelor of Social Work som grunden för din karriär.

CSU: s Bachelor of Social Work utrustar dig med de kunskaper och färdigheter som att ge ett värdefullt bidrag i social- och socialt arbete organ, vare sig på landsbygden, storstads inställningar eller utomlands. I ditt bud för att förbättra livskvaliteten för individer och samhällen, kan du också arbeta i ett politikområde, forskning eller lobbying, bryta ner orättvisor och hjälpa forma vårt samhälle i framtiden.

På CSU, det finns flera vägar till att få en socialt arbete examen. Den väg du tar beror på var och hur du vill studera, liksom din utbildningsbakgrund.... [-]

Australien Wagga Wagga Port Macquarie Dubbo
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
4 - 8 år
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska