BACHELORSTUDIES.SE

De mest populära kandidatprogrammen i Bendigo Australien 2019/2020

En kandidat 's examen vid det framgångsrika slutförandet av en grundutbildning akademiskt program. Det är ofta den första graden en elev fått i sin akademiska karriär. Det tar normalt fyra års heltidsstudier för att tjäna en kandidatexamen.

Australien har sju av de 100 lärosäte i världen! Australien sitter ovanför lik av Tyskland, Nederländerna och Japan, placera åttonde i Universitas 2012 U21 Ranking av nationella system för högre utbildning.

Denna eleganta regional stad är inte bara känd för sin prakt, men också för sina utbildningsmöjligheter. Från La Trobe University, katolska högskolan i Bendigo till många andra, är staden en liten utbildning brännpunkt.

Jämför kandidatprogram i Bendigo i Australien 2019/2020

sökresultat funna Filter

Bachelor of Information Technology

La Trobe University
Campusstudier Heltid 3 år Kontakt Skolan Australien Melbourne Bendigo Sydney + 2 fler

Detta treåriga examen har ett starkt fokus på branschprojekt, vilket ger dig chansen att utveckla en medelstor program programvara i din sista året.

Bachelor of business (redovisning)

La Trobe University
Campusstudier Heltid 3 år Kontakt Skolan Australien Melbourne Bendigo Albury Mildura Shepparton + 4 fler

Få en internationellt ackrediterad redovisning examen samtidigt bygga din egen specialisering inom ett företag disciplin med denna grad.

Bachelor of Business

La Trobe University
Campusstudier Heltid 3 år Kontakt Skolan Australien Melbourne Bendigo Albury Mildura Shepparton Sydney + 5 fler

Kursen ger dig möjlighet att studera branschspecifika områden som evenemang, idrott, turism och hospitality management. Du kan också välja en disciplin som redovisning, ekonomi, finans, management eller marknadsföring som din primära större, och matcha det med något företag eller icke-business större, mindre eller elektiv från hela universitetet.