Filter
Kandidatexamen
Australien Victoria Bendigo Studietyp: Alla Tempo: Alla

De mest populära kandidatprogrammen i Bendigo Australien 2019/2020

En kandidat 's examen vid det framgångsrika slutförandet av en grundutbildning akademiskt program. Det är ofta den första graden en elev fått i sin akademiska karriär. Det tar normalt fyra års heltidsstudier för att tjäna en kandidatexamen.

Australien har sju av de 100 lärosäte i världen! Australien sitter ovanför lik av Tyskland, Nederländerna och Japan, placera åttonde i Universitas 2012 U21 Ranking av nationella system för högre utbildning.

Denna eleganta regional stad är inte bara känd för sin prakt, men också för sina utbildningsmöjligheter. Från La Trobe University, katolska högskolan i Bendigo till många andra, är staden en liten utbildning brännpunkt.

Jämför kandidatprogram i Bendigo i Australien 2019/2020

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

Examina
Plats
Australien
Victoria
Bendigo
Studietyp
Tempo
La Trobe University

Detta treåriga examen har ett starkt fokus på branschprojekt, vilket ger dig chansen att utveckla en medelstor program programvara i din sista året. ... [+]

Detta treåriga examen har ett starkt fokus på branschprojekt, vilket ger dig chansen att utveckla en medelstor program programvara i din sista året.

Dina patienter kommer att omfatta sociala och etiska frågor som dataintrång, piratkopiering och brott mot säkerheten tillsammans med IT-fundamenta. Du kommer också att få kunskaper inom projektledning, projektuppskattning, dokumentation och utvärderingsrapport genom den teoretiska sidan av dessa kärnämnena.

IT-studier kommer att omfatta webb och mjukvaruutveckling, IT-system analys, design, programmering och nätverk. I dessa klasser kommer du att utveckla en förståelse för teknisk infrastruktur, planering och förvaltning och utveckla sätt att förstå system och genomföra tekniska program, inklusive e-handel, datasystem och mobila applikationer.... [-]

Australien Melbourne Bendigo Sydney
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
La Trobe University

Få en internationellt ackrediterad redovisning examen samtidigt bygga din egen specialisering inom ett företag disciplin med denna grad. ... [+]

Få en internationellt ackrediterad redovisning examen samtidigt bygga din egen specialisering inom ett företag disciplin med denna grad.

Under ditt första år kommer du att introduceras till en rad olika företag discipliner såsom ekonomi, finans och marknadsföring. Du kommer också att slutföra den första ämnet för din bokföring större.

Genom denna stora, kommer du att bygga detaljerad kunskap om ekonomisk och administrativ redovisning, bokföring informationssystem och revision. Du kommer också att utveckla projektledning kompetens och en medvetenhet om etik, mänskliga rättigheter, hållbarhet och allmän ordning, förbereda dig för karriärer inom områden som beskattning, ekonomisk förvaltning, kriminaltekniska redovisning och affärsrådgivning.... [-]

Australien Melbourne Bendigo Albury Mildura Shepparton  + 2 Mer
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
La Trobe University

Kursen ger dig möjlighet att studera branschspecifika områden som evenemang, idrott, turism och hospitality management. Du kan också välja en disciplin som redovisning, e ... [+]

Passa på att uppleva en rad affärs discipliner innan beslut fattas om din stora och anpassa dina motiv som passar dina karriärmål.

Kursen ger dig möjlighet att studera branschspecifika områden som evenemang, idrott, turism och hospitality management. Du kan också välja en disciplin som redovisning, ekonomi, finans, management eller marknadsföring som din primära större, och matcha det med något företag eller icke-business större, mindre eller elektiv från hela universitetet.

Din första året ger dig en överblick av affärsmetoder och förbereder dig att ta på högre nivå problemlösning i andra och tredje året. Dina ämnen kommer att introducera dig till redovisning, finansiering, management, marknadsföring och ekonomi - allt för att förstå affärsmiljöer. Med prov en rad frågor i första termin, kan du sedan välja en eller två discipliner att specialisera sig på under resten av din kurs.... [-]

Australien Melbourne Bendigo Albury Mildura Shepparton Sydney  + 3 Mer
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska