BACHELORSTUDIES.SE

De mest populära kandidatprogrammen i Bathurst Australien 2019/2020

En kandidatexamen är en eftergymnasial examen efter avslutad 120 högskolepoäng. Det tar oftast åtta terminer för att slutföra en kandidatexamen. När du fyller en kurs, kandidater måste studera allmänna kurser och valde en stor specifikt ämne. En kandidatexamen kan också kallas en studentexamen i vissa länder.

Australien har den tredje största antalet utländska studenter i världen trots att de har en gemenskap av endast 23 miljoner. Dessa är starka akademiska meriter, men australiska institutioner är lika högt rankad som de städer som huset dem runt fädernesland.

Bathurst är en pulserande stad känd för att ge högre utbildning möjligheter i Australien. Charles Sturt universitet och andra högre skolor har sina centra baserade i denna stad.

Jämför kandidatprogram i Bathurst i Australien 2019/2020

sökresultat funna Filter

Bachelor of Psychology

Charles Sturt University
Campusstudier Internet Heltid Deltid 4 - 8 år Januari 2020 Australien Wagga Wagga Port Macquarie Bathurst + 4 fler

Medan CSU fyraåriga Bachelor of Psychology ger dig de minimi akademiska krav att satsa på en karriär som psykolog, kommer du också att vara kvalificerad att ta anställning i ett av de olika områden där psykologisk kunskap värderas högt.

Kandidatexamen i kommunikation (reklam)

Charles Sturt University
Campusstudier Heltid Deltid 3 - 6 år Januari 2020 Australien Port Macquarie Bathurst + 2 fler

CSU: s Bachelor of Communication (Reklam) förbereder dig för en värld av reklam. Banan har en global kommunikation perspektiv, där nationella gränser är ofta irrelevanta och publiken är flytande och föränderligt.

Kandidatexamen i straffrättsliga

Charles Sturt University
Campusstudier Internet Heltid 3 år Januari 2020 Australien Port Macquarie Bathurst + 2 fler

CSU: s Bachelor of Criminal Justice utrustar dig med de kunskaper och färdigheter att gå vidare till Associate Degree i polis Practice (ADPP) och övervägas ytterligare för inträde i NSW polisen, med förbehåll för professionell lämplighet.

Kandidatexamen i datavetenskap (med inriktning)

Charles Sturt University
Campusstudier Internet Heltid Deltid 3 - 6 år Januari 2020 Australien Bathurst + 2 fler

Drömmer du om att bygga nästa mest sålda smartphone app eller utveckla ett programpaket som kommer att göra en skillnad för arbetsplatser eller hushåll? Datavetenskap vid CSU är för dig.

Ungkarl av motion och idrottsvetenskap (med inriktning)

Charles Sturt University
Campusstudier Heltid Deltid 3 - 6 år Januari 2020 Australien Port Macquarie Bathurst + 2 fler

Erbjuds online och på Bathurst och Port Macquarie campus, kommer CSU: s Bachelor of Motion och idrottsvetenskap (med inriktning) ger dig en grund i de teoretiska och praktiska delarna av motion vetenskap.

Kandidatexamen i företagsekonomi

Charles Sturt University
Campusstudier Internet Heltid Deltid 3 - 6 år Januari 2020 Australien Albury Bathurst Melbourne Sydney Wagga Wagga Port Macquarie Canberra + 8 fler

Vår Bachelor of Business Studies är en "designer grad", vilket ger dig möjlighet att studera ett brett spektrum av ämnen, inklusive humaniora och naturvetenskapliga ämnen, tillsammans med dina affärs ämnen för att ge de kunskaper och färdigheter du behöver i din arbetsplats eller framtida karriär .

Kandidatexamen i redovisning

Charles Sturt University
Campusstudier Heltid Deltid 3 - 6 år Januari 2020 Australien Albury Bathurst Melbourne Wagga Wagga Port Macquarie + 5 fler

CSU: s Bachelor of Accounting kommer att ge dig de analytiska, kommunikation och ledarskap du behöver för att bli en eftertraktad företag professionell. Oavsett bransch du vill arbeta i och var du vill bo, kan vår Bachelor of Accounting ta dig dit.