BACHELORSTUDIES.SE

De mest populära kandidatprogrammen in Australian Capital Territory Australien 2019/2020

En kandidatexamen utfärdas till studenter som uppfyller de nödvändiga kraven vid den högskola eller det universitet de studerar vid. Kraven omfattar tre till sju års studier med specifik fokus på ett ämne, det som vanligen kallas studentens "major", eller huvudämne.

Australien har sju av de 100 lärosäte i världen! Australien sitter ovanför lik av Tyskland, Nederländerna och Japan, placera åttonde i Universitas 2012 U21 Ranking av nationella system för högre utbildning.

Australian Capital Territory (förkortat ACT) är den minsta självstyrande interna territoriet i Australien. I folkräkningen 2006 befolkningen i ACT var 333,000.

Jämför kandidatprogram in Australian Capital Territory i Australien 2019/2020

sökresultat funna Filter

Bachelor of Design (Visual Communication Design)

University of Canberra
Campusstudier Heltid 6 - 20 terminer Januari 2020 Australien Canberra

Studera en Bachelor of Design (Visual Communication Design) och sätt dig på vägen till en framgångsrik designkarriär.

Bachelor of Event and Tourism Management

University of Canberra
Campusstudier Heltid 6 terminer Januari 2020 Australien Canberra

Händelserna och turistindustrin växer snabbt, med turism som nu direkt bidrar med nästan tre procent till Australiens BNP. För att ytterligare driva tillväxt och hållbarhet behövs en skicklig och erfaren personal - och här kommer UC in.

Bachelor of Commerce (Redovisning)

University of Canberra
Campusstudier Heltid 6 terminer Januari 2020 Australien Canberra

Syftet med kursen är att producera affärsmän som är utrustade för att lösa problem i en tvärvetenskaplig affärsmiljö. Handelsvärlden och redovisningen kommer att undersökas i samband med bredare sociala, juridiska, ekonomiska och politiska miljöer.

Kandidatexamen i redovisning

University of Canberra
Campusstudier Heltid 6 terminer Januari 2020 Australien Canberra

Syftet med Bachelor of Accounting är att producera högkvalificerade, arbetskraftsexaminade med djup disciplinkunskaper och de tekniska färdigheter som behövs för att fungera som socialt ansvariga bokföringsexperter inom den privata och offentliga sektorn.

Kandidat i idrotts- och träningsvetenskap

University of Canberra
Campusstudier Heltid 6 terminer Januari 2020 Australien Canberra

Vår kandidatexamen i idrott och träningsvetenskap utforskar komplexiteten hos mänsklig rörelse och strategier för att hjälpa idrottsmän att nå sin fulla potential.

Civilekonom

University of Canberra
Campusstudier Heltid 8 terminer Januari 2020 Australien Canberra

Om du är angelägen om att bli en skicklig yrkesverksam inom byggbranschen kan kandidatexamen för bygg och anläggning utrusta dig med nödvändiga färdigheter för att bli en säker ledare.

Kandidat i Informationsteknologi

University of Canberra
Campusstudier Heltid 6 terminer Januari 2020 Australien Canberra

Om du har en passion för informationsteknologi (IT) och är angelägen om att berika dina sysselsättningsperspektiv inom ett brett spektrum av branscher, kan det vara den Pathway du letat efter.

Kandidatexamen i programvaruteknik

University of Canberra
Campusstudier Heltid 6 terminer Januari 2020 Australien Canberra

Om mjukvaruutveckling är din valda karriär fokus, så finns det ingen bättre plats att studera än UC. En omfattande kurs med bred täckning över hela mjukvaruteknikspektrumet, kommer att undersöka design och konstruktion av mjukvarusystem, inom en rad olika branscher.

Civilingenjörsexamen i nätverks- och programvaruutbildning (heder)

University of Canberra
Campusstudier Heltid 8 - 24 terminer Januari 2020 Australien Canberra

Integreringen av nätverksteknik, programteknik, elektronik och informationsteknologi, kommer att ses i fyraåriga utbildningsnivåer, vilket innebär att du utökar dina nätverkskunskaper och deltar i ett brett spektrum av specialområden som ackrediterats av både Engineers Australia och Australian Computer Society (ACS) ).

Ungkarl av spel och virtuella världar

Academy of Interactive Entertainment
Kombinerat online och på campus Heltid Deltid 3 år Januari 2020 Australien Sydney Melbourne Canberra Adelaide Australia Online Amerikas förenta stater Lafayette Seattle USA Online Campbellsville Perth + 11 fler

The Bachelor of Games och virtuella världar (programmering) är en treårig examen levereras i samarbete med Canberra Institute of Technology (CIT). Graden är utformad för att producera akademiker för simulering, virtuella världar och spelbranschen och ge professionella spelprogrammerare med den kompetens och kunskap om ett datavetenskap grad kontextberoende av spelprogram, plus kärnkompetens inom programmering och design.

Kandidatexamen i företagsekonomi

Charles Sturt University
Campusstudier Internet Heltid Deltid 3 - 6 år Januari 2020 Australien Albury Bathurst Melbourne Sydney Wagga Wagga Port Macquarie Canberra + 8 fler

Vår Bachelor of Business Studies är en "designer grad", vilket ger dig möjlighet att studera ett brett spektrum av ämnen, inklusive humaniora och naturvetenskapliga ämnen, tillsammans med dina affärs ämnen för att ge de kunskaper och färdigheter du behöver i din arbetsplats eller framtida karriär .