BACHELORSTUDIES

Se kandidatprogram i Astrofysik 2020/2021 i Spearfish i USA

En kandidatexamen är en examen från ett universitet eller högskola. För att få en kandidatexamen måste du ta de kurser som är obligatoriska för ditt specifika program, och detta kan ta allt från tre till sju år beroende på var och hur man studerar.

En kandidatexamen i astrofysik är en examen som är inriktad på tillämpningen av kunskap och metoder i fysik till studiet av universum. Ämnen som ingår är relaterade till fysik och matematik, observationer av kosmologiska enheter. Karriärmöjligheter finns inom partikelfysik, materialfysik eller astronomi.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Be om information Kandidatprogram i Astrofysik i Spearfish i USA 2020/2021

1 Resultat i Astrofysik, Spearfish Filter

Kandidatexamen i naturvetenskap

Black Hills State University
Kandidatexamen
<
Heltid
<
4 år
Engelska
Campusstudier

Komposit stora i naturvetenskap är en viktig för att ge en person med bred, rigorös träning i både fysik och kemi med introduktionskurser i geovetenskap, liksom. Fysisk vetens ...

Läs mer