BACHELORSTUDIES.SE

Se de mest populära kandidatprogrammen Asien 2019/2020

Slutföra en kandidatexamen i Asien kommer att öppna stora professionella dörrarna via de kunskaper, färdigheter och expertkunskap som vunnits, liksom gjorda anslutningar nätverk. Kandidatexamina i Asien är mycket varierande och mångsidiga. Kandidat elever i Asien kan studera allt från International Hospitality till Electrical Engineering, från Business Administration till Medicine, från Civil Engineering till lingvistik, och nästan allt däremellan. Vare sig i Kina, Thailand, Ryssland, Förenade Arabemiraten, Saudiarabien, Malaysia, Israel, Oman, Taiwan, Turkiet eller något annat land, Kandidatprogram i Asien åtagit sig att stödja studenter. Vissa europeiska och nordamerikanska universitet har campus i Asien, vilket ger en verkligt internationell utbildning.

Kandidatprogram i Asien ofta senaste tre till fyra år.Eleverna kommer att introduceras till ett antal olika typer av lärande, inklusive föreläsning, seminarium, grupparbeten och praktik och studier utomlands möjligheter. Beroende på Bachelor programmet kan eleverna också göra hands-on arbete i ett laboratorium, studio eller rollspel inställning. Fakulteten i Kandidatprogram i Asien, vilka anges nedan, är kvalificerade för och engagerade för att ge en upplevelse kvalitet lärande för alla elever.

Så om du skulle kunna tänka studera arkitektur i Izmir, Business i Bangkok eller International Hospitality Management i Dubai, till exempel rulla ner och kolla in denna långa lista med kandidatexamen i Asien!

sökresultat funna Filter

Kandidatexamen i internationell finansiering

Financial University under the Government of the Russian Federation
Campusstudier Heltid 4 år Kontakt Skolan Ryssland moskva

International Finance Faculty (MFF) ger utbildning för kandidatexamen och mastere inom förberedelserna "Economics". Efter avslutad utbildning får studenterna ett examensbevis för finansnivåns statliga standard under Ryska federationens regering, och har också möjlighet att erhålla ett examensbevis från ett av de prestigefyllda västerländska partneruniversiteterna.

Bachelor i statsvetenskap

The British University in Egypt
Campusstudier Heltid 4 år September 2020 Egypten Kairo

Programmet syftar till att ge studenterna möjlighet att få en uppskattning av nationella och internationella perspektiv på många aspekter av yrkeslivet. vilket i sin tur kan underlätta utbildningsbanor på olika områden, som diplomatisk service, journalistik, akademi, lag och icke-statliga utvecklingsorganisationer. Detta inkluderar medvetenhet om regionalpolitik, kulturell känslighet, exponering för internationell politik och förtrogenhet med juridiska och ekonomiska ramar.

Bachelor of Fine Arts i grafisk design

Zayed University
Campusstudier Heltid 4 år September 2020 Förenade arabemiraten Mohammed Bin Zayed City Dubai + 1 fler

I grafisk design förvärvar studenter teoretisk och praktisk kunskap inom design och praktik samtidigt som de utvecklar en mängd olika färdigheter inom tryck och mediedesign. Genom sina kurser studerar studenter typografi, publicering och förpackningsdesign, reklam, branding och webbdesign. De lär sig också om projektunderlag, forskning och kundinteraktion, och hur man ställer ut, utvecklar och slutligen genomför designförslag. Genom samhällsengagemang och gruppstyrda och klientbaserade projekt uppmuntras studenterna att förstå den sociala och kulturella dimensionen av något projekt för att bli innovativa ledare inom design.

Kandidatexamen i International Business Administration

Triatma Mulya Stenden
Campusstudier Heltid 4 år Februari 2020 Indonesien Denpasar

Bli en medborgare i världen genom att studera 2 år på Bali, 1 år i Nederländerna och utöka dina horisonter med en världsomspännande praktik som normalt leder till omedelbar anställning efter avslutad behandling. Gå in på denna spännande resa genom att anmäla dig till vårt intag i februari 2018 och få 30% rabatt på din första årspengaravgift. Full utbildning måste betalas senast den 23 december 2017; T

Bachelor of Design

Dubai Institute of Design and Innovation (DIDI)
Campusstudier Heltid 4 år Kontakt Skolan Förenade arabemiraten Dubai

Dubai Institute of Design and Innovation (DIDI) är ett privat icke-kommersiellt universitet, ackrediterat av högskolans ministerium i UAE.

BFA i datorspeldesign

George Mason University Korea
Campusstudier Heltid 4 år Mars 2020 Sydkorea Incheon

Programmet 120-credit Computer Game Design gör det möjligt för eleverna att fokusera på de konstnärliga komponenterna i datorspeldesign samtidigt som de ger den tekniska kompetensens förutsättning för fältet.

IKT-globalt program

The University Of Aizu
Campusstudier Heltid 4 år Kontakt Skolan Japan Iitate

Detta program bedriver innovation och utveckling inom IKT och har ett brett spektrum av datavetenskap och teknik. Dessutom erbjuds ämnen som japanska språkkurser och "Aizu kultur och historia". Eleverna kommer att kunna förstå regional identitet genom erfarenheter i japansk kultur och sedan ta en aktiv del i världen baserat på identiteten.

BA i statsvetenskap

Bar-Ilan University
Campusstudier Heltid 3 år Oktober 2019 Israel Ramat Gan

Om du är en news buff och media nyhetsdekning är inte tillräckligt, om du finner historiska och politiska processer nere om du vill förstå hur de olika regeringsgrenarna arbetar; om du drömmer om en karriär inom politik eller medborgerlig tjänst Kort sagt - om du vill veta mer om de system som påverkar våra liv är Statskunskap det bästa valet för dig!

Kandidat i International Hotel Management

Vatel Hotel School Thailand International Hospitality industry
Campusstudier Heltid 4 år Januari 2020 Thailand bangkok

Med Bachelor in International Hotel Management är du kvalificerad att inneha operativa ledningsställningar inom den internationella hotell- och turistnäringen. Under dessa tre år av skolgång förvärvar Vatel-studenter professionell, juridisk, ekonomisk och grundläggande språklig kunskap för sitt område; lära sig ledningstekniker och teamledande färdigheter.

Kandidatexamen i informationsteknik

University at Baku Eurasian University
Campusstudier Heltid September 2020 Azerbajdzjan baku

Utbildning av personal bedrivs i enlighet med kraven i kandidatexamen för informationsteknisk specialisering vid Baku Eurasian University.

Bachelor of Fine Arts i Fashion Design

Rangsit University International College
Campusstudier Heltid 4 år Januari 2020 Thailand Lak Hok

Institutionen för modedesign syftar till att forma en modedesigner för att bli ledande inom kreativitet, med en djup förståelse för modern design, fullt utrustad med de färdigheter som krävs för att skapa komplicerade detaljer. De utforskar innovativa mönster genom designforskning och experimenterar med nya material och tekniker, både för hand och maskin. Studien täcker också väsentliga aspekter av mode som sträcker sig från high fashion, klädsel, modetrender till modeaffären.

Bachelor i kommunikation i film

Hong Kong Baptist University School of Communication
Campusstudier Heltid 4 år September 2020 Hongkong Hong Kong

Film- och TV-koncentration ger bred utbildning inom film, video och tv, med uppmärksamhet på relevanta områden i teori, historia och övning.

Kandidatexamen i informatik och datavetenskap

Volgograd State Technical University
Campusstudier Heltid 4 år September 2020 Ryssland Volgograd

Specialister inom IT-området kräver ständigt, underskottet på kvalificerad personal inom IT-området finns över hela världen, särskilt i EEMEA. IT-specialisternas utbildning på VSTU har blivit omhändertagen redan mer än 30 år. De mest IT-företag i regionen skapas, leds och bemannas av akademiker från vårt universitet. Våra akademiker arbetar framgångsrikt med de ledande ryska och internationella företagen (Yandex, Kaspersky Laboratory, Rostelekom, Intel, Microsoft, HP, Cisco, ZyXEL och andra), som ofta äger chefsinställningar och positioner som ledande specialister.

Kandidatexamen i datavetenskap

Innopolis University
Campusstudier Heltid 4 år Kontakt Skolan Ryssland Kazan

Innopolis University Bachelor's degree program är designad av världsklassexperter inom datavetenskap, robotteknik och mjukvaruutveckling som arbetar i samarbete med representanter från forskargrupp och IT-företag.

Kandidatexamen i internationell verksamhet

Xiamen University Malaysia
Campusstudier Heltid 3 år Februari 2020 Malaysia selangor

Det internationella affärsprogrammet vid Xiamen University (XMU) erbjuds av Economics School, den första skolan av ekonomi som någonsin etablerats bland de nationella viktiga universiteten på fastlandet. Ekonomiprogrammet vid XMU har alltid rankats bland de fem bästa i Kina. Enligt 2013-rankningen för Tilburg University Worldwide Economics Schools Research rankades XMU bland de fyra bästa i Kina och 16: e i Asien för antalet publicerade artiklar i prestigefyllda internationella publikationer.