Filter
Kandidatexamen
Aruba Oranjestad Studietyp: Alla Tempo: Alla

De mest populära kandidatprogrammen in Oranjestad Aruba 2019/2020

En kandidat 's examen vid det framgångsrika slutförandet av en grundutbildning akademiskt program. Det är ofta den första graden en elev fått i sin akademiska karriär. Det tar normalt fyra års heltidsstudier för att tjäna en kandidatexamen.

Upptäckte och hävdade för Spanien i 1499, var Aruba förvärvades av holländska år 1636. Aruba utträdde ur från Nederländska Antillerna 1986 och blev ett eget, självständigt medlem av Konungariket Nederländerna. Rörelse mot full självständighet stoppades på Aruba 's ansökan 1990.

Oranjestad är den största staden i Aruba och hem till några högskolor i landet så Universiteit van Aruba och Xavier University School of Medicine.

Jämför kandidatprogram in Oranjestad på Aruba 2019/2020

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

Examina
Plats
Aruba
Oranjestad
Studietyp
Tempo
University of Aruba

Detta treåriga BA-STEM-program med 180 poäng fokuserar på hållbar utveckling inom ramen för små östater. Programmet är utformat för att förbereda nästa generation av inge ... [+]

Kandidatexamina 2019/2020 in Oranjestad Aruba.

Hållbara ö-lösningar genom vetenskap, teknik, teknik och matematik

Hållbarhet har blivit vakten för regeringar, företag och forskningsinstitut. Hållbarhet kräver samarbete mellan institutioner och discipliner, det kan inte översättas till tekniska termer enbart. Vetenskap, teknik, teknik och matematik (STEM) har dock en viktig roll att spela för hållbar utveckling under 2000-talet.

Små östaters sårbarhet för miljömässiga och ekonomiska chocker kräver ett tvärvetenskapligt svar på hållbar utveckling. I detta perspektiv är det uppenbart att våra länder, samhällen och industrin kräver framtida innovatörer, lärare, forskare och ledare som kan lösa de mest krävande utmaningarna både idag och imorgon.... [-]

Aruba Oranjestad
September 2020
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska