BACHELORSTUDIES

Se kandidatprogram i Arkitekturstudier i Ryssland 2020

En kandidat 's examen vid det framgångsrika slutförandet av en grundutbildning akademiskt program. Det är ofta den första graden en elev fått i sin akademiska karriär. Det tar normalt fyra års heltidsstudier för att tjäna en kandidatexamen.

Arkitektur är det hantverk där byggnader utformas och sedan byggs upp. Detta innebär att man använder teknik, material och miljö i syfte att uppfylla olika lagliga krav och för att uppfylla uppdragsgivarens önskemål.

Ryssland eller, också officiellt känd som Ryska federationen, är ett land i norra Eurasien. Utbildning i Ryssland tillhandahålls huvudsakligen av staten och regleras av ministeriet för utbildning och vetenskap. I Ryssland, det tar ca 70% av utbildningstiden för de kontaktuppgifter lektioner med en lärare, resten 30% av arbetsbördan ägnas åt oberoende studie av materialet.

De mest populära kandidatprogrammen i Arkitekturstudier i Ryssland 2020

2 Resultat i Arkitekturstudier, Ryssland Filter

Bachelor of Arts (Hons) i belysningsdesign för arkitektur

Rose Bruford College of Theatre and Performance
BA
21 Sep 2020
<
Heltid
<
3 år
Engelska
Campusstudier

Storbritanniens arkitektoniska belysningsdesign och den byggda miljön examen arbetar i nära samarbete med industrin och utbildningspartners från hela Europa och utanför. #rbcL ...

Läs mer

Grundutbildad arkitektonisk design

Череповецкий государственный университет
Kandidatexamen
Sep 2020
<
Heltid
<
2 år
Ryska
Campusstudier

Cherepovets är en av de snabbast växande städerna i nordväst. Mer än 100 tusen kvadratmeter bostäder introduceras årligen i staden och affärs- och industriell infrastruktur by ...

Läs mer