BACHELORSTUDIES

Se kandidatprogram i Arkitekturstudier i Oceanien 2020

En kandidatexamen är en grundexamen som utfärdas av universitet och högskolor när studenterna har slutfört ett studieprogram. De flesta kandidatprogram varar tre eller fyra år, men några program kan ta upp till sju år.

Skapandet av en byggnad eller ett utrymme som inte bara är estetiskt tilltalande, men som också är strukturellt genomtänkt och som följer alla regelverk innebär planering och designarbete från någon som kan detta med arkitektur.

Vill du studera i Oceanien? De två mest populära resmålen efterfrågan studie om Oceanien: Australien och Nya Zeeland, både tillsammans erbjuder en ovanlig och mycket speciell studie äventyr.

Se alla kandidatprogram i Arkitekturstudier i Oceanien 2020

3 Resultat i Arkitekturstudier, Oceanien Filter

Kandidatexamen i stadsutveckling (heder)

Queensland University of Technology
Kandidatexamen
24 Feb 2020
<
Heltid
<
4 år
Engelska
Campusstudier

Denna flexibla kurs gör att du kan driva ditt intresseområde. Du kommer att få verklig erfarenhet och göra branschkontakter innan du examinerar med en avancerad kvalifikation. ...

Läs mer

Bachelor i byggnadsmiljön

Melbourne Polytechnic
Kandidatexamen
<
Heltid
<
3 år
Engelska
Campusstudier

Melbourne Polytechnic Bachelor of the Built Environment har utvecklats efter rigoröst samråd med branschintressenter och benchmarking med jämförande kurser inom Australien för ...

Läs mer

Kandidat i byggnadsmiljön (Arkitektur)

University of Canberra
BA
Jan 2020
<
Heltid
<
6 terminer
Engelska
Campusstudier

Bachelor of the Built Environment (Arkitektur) ger dig en liberal förståelse för vad det innebär att vara arkitekt i en globaliserad och dynamisk värld.

Läs mer