BACHELORSTUDIES

Se kandidatprogram i Arkitekturstudier 2021 i paris i Frankrike

En kandidatexamen är en fyraårig grundexamen och är en standard för högre utbildning i större delen av världen. Kandidatexamen kan tjänas på statliga universitet, vid privata universitet, på community college och via online universitet.

Arkitektur är en process där man utformar och planerar en plats eller en byggnad enligt en uppsättning estetiska, sociala och miljömässiga riktlinjer. På grund av detta delas arkitekturen ofta in i kategorier beroende på övergripande stil.

Frankrike erbjuder en superb högskolesystemet att inte bara medborgarna utan även utlänningar. Landet 's dynamiska kultur lockar utländska studenter och de som är intresserade av att fullfölja internationella kurser. Frankrike har en tradition av vetenskaplig och teknisk innovation. Detta säkerställer att forskare fullt ut utnyttja sin kreativitet.

Paris är den mest befolkade staden i Frankrike och dess huvudstad. Det har över 2 miljoner invånare. Den spelar värd till ledande centra för lärande och konst i den europeiska regionen. Att vara hem till det högsta antalet högutbildade, har Paris flera prestigefyllda universitet i Frankrike.

Be om information Kandidatprogram i Arkitekturstudier i paris i Frankrike 2021

1 Resultat i Arkitekturstudier, paris Filter

Ungkarl inredningsarkitektur och produktdesign

LISAA Paris
Kandidatexamen
<
Heltid
<
3&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelska
Campusstudier

Denna kurs förbereder eleverna för att bli specialister inom möbler och föremål design, från utformningen av invändiga utrymmen, till scenografi, skapandet av kulturella plats ...

Läs mer