BACHELORSTUDIES

Se kandidatprogram i Arkitekturstudier i Frankrike 2020

En kandidat 's examen vid det framgångsrika slutförandet av en grundutbildning akademiskt program. Det är ofta den första graden en elev fått i sin akademiska karriär. Det tar normalt fyra års heltidsstudier för att tjäna en kandidatexamen.

Processen att skapa en välgjord struktur innebär en hel del mer än att bara bygga upp fyra väggar. Det krävs kunskap om arkitektur för att säkerställa att byggnader uppfyller förutbestämda önskningar och juridiska riktlinjer.

Frankrike är för närvarande bland de 20 bästa länderna i termer av ekonomin på grund av deras utmärkta resultatorienterad högre utbildning inlärning. De flesta av kurserna vid universitet erbjuds i det franska språket. Frankrike har 60 offentliga och 100 privata högskolor.

De mest populära kandidatprogrammen i Arkitekturstudier i Frankrike 2020

2 Resultat i Arkitekturstudier, Frankrike Filter

Bachelor i inredning Arkitektur och Design

Academie Charpentier
Kandidatexamen
<
Heltid
<
3 år
Franska
Campusstudier

Inredningsarkitekten arbetar ofta med en befintlig arkitektonisk situation. Dessa kan omfatta privata hus eller lägenheter, men även kollektiva utrymmen, till exempel en flygp ...

Läs mer

Ungkarl inredningsarkitektur och produktdesign

LISAA Paris
Kandidatexamen
<
Heltid
<
3&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelska
Campusstudier

Denna kurs förbereder eleverna för att bli specialister inom möbler och föremål design, från utformningen av invändiga utrymmen, till scenografi, skapandet av kulturella plats ...

Läs mer