BACHELORSTUDIES

Se kandidatprogram i Arkitekturstudier i Australien 2020

En kandidatexamen är ett kännetecken på högre utbildning. De som dedicerar tre till sju år av sitt liv till att studera på ett studieprogram kan få en kandidatexamen. En kandidatexamen kan man ta i en mängd olika ämnen inom humaniora och vetenskap.

Arkitektur är en process där man utformar och planerar en plats eller en byggnad enligt en uppsättning estetiska, sociala och miljömässiga riktlinjer. På grund av detta delas arkitekturen ofta in i kategorier beroende på övergripande stil.

Australien har en subventionerad högre utbildning för studenter bedriver de grundutbildningsprogram grader. De ger också lån och bidrag för de forskarstuderande. Högre lärande börjar på grundexamen nivå till en doktorsexamen inom något ämnesområde.

De mest populära kandidatprogrammen i Arkitekturstudier i Australien 2020

3 Resultat i Arkitekturstudier, Australien Filter

Kandidatexamen i stadsutveckling (heder)

Queensland University of Technology
Kandidatexamen
24 Feb 2020
<
Heltid
<
4 år
Engelska
Campusstudier

Denna flexibla kurs gör att du kan driva ditt intresseområde. Du kommer att få verklig erfarenhet och göra branschkontakter innan du examinerar med en avancerad kvalifikation. ...

Läs mer

Bachelor i byggnadsmiljön

Melbourne Polytechnic
Kandidatexamen
<
Heltid
<
3 år
Engelska
Campusstudier

Melbourne Polytechnic Bachelor of the Built Environment har utvecklats efter rigoröst samråd med branschintressenter och benchmarking med jämförande kurser inom Australien för ...

Läs mer

Kandidat i byggnadsmiljön (Arkitektur)

University of Canberra
BA
Jan 2020
<
Heltid
<
6 terminer
Engelska
Campusstudier

Bachelor of the Built Environment (Arkitektur) ger dig en liberal förståelse för vad det innebär att vara arkitekt i en globaliserad och dynamisk värld.

Läs mer