68 Kandidat Program i Arkitekturstudier i Asien for 2024

Kandidat Program i Arkitekturstudier i Asien for 2024Filter
    • Ho Chi Minh City, Vietnam

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Arkitektur är design och konstruktion av byggnader, kombinerar konst, matematik, vetenskap, och logistik. Under en arkitekturexamen, du lär dig att rita exakta konstruktioner av byggnader antingen för hand eller med datorprogramvara. Du kan studera moduler som hållbar arkitektur och byggande för framtiden.

    • Tbilisi, Georgien

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Arkitekturprogrammet etablerades 2017. Utvecklingen av programmet och den höga acceptansgraden resulterade i en separation av skolan och från och med 2021 har en ny högskola för arkitektur och design redan etablerats. Caucasus University engelskspråkiga arkitekturprogram har utsetts till en kandidat för medlemskap i världens mest kända och prestigefyllda yrkesorganisation, Royal Institute of British Architects (RIBA).

    • Petaling Jaya, Malaysia

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    BA (Hons) Inredningsarkitektur och designprogrammet fokuserar på design och utveckling av inre utrymmen med tonvikt på förhållandet mellan arkitektoniskt sammanhang och designad interiör. Det utrustar akademiker med relevant kunskap och kreativa färdigheter för att vara professionella inredningsarkitekter eller inredningsarkitekter.

    • Academic City, Förenade arabemiraten

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Programmet ger en grundlig förankring i ämnet arkitektur, inklusive en portfölj av design, tekniska och teoretiska kurser som täcker alla aspekter av arkitekturteori och praktik. Kursen har utformats med hänvisning till RIBA-kriterierna, vilket ger studenterna en väl avrundad och internationellt respekterad läroplan. Studenter kommer att arbeta inom tekniska och humaniora discipliner och testa kunskap och färdigheter från dessa kurser genom en serie kärndesignprojekt som undervisas i en studiomiljö (cirka 50% av kurserna). Kursen ger studenterna de viktigaste analytiska och praktiska färdigheter och kunskaper som krävs för att uppnå RIBA del 1-nivå, det första steget mot formellt Chartership som arkitekt (kursakkreditering i väntan).

    • Muscat, Oman

    Heltid

    7 terminer

    På Campus

    Engelsk

    Livskvaliteten i städerna mäts inte i omfattningen av monument, köpcentra, motorvägar eller top-down-reglerade aktiviteter, utan genom att skapa en miljö som är levande, levande och hållbar.

    • Ras Al Khaimah, Förenade arabemiraten

    Heltid

    5 år

    På Campus

    Engelsk

    Arkitektur är både processen och produkten av planering, design och konstruera byggnader och andra fysiska strukturer.

    • Kajang, Malaysia

    Heltid

    På Campus

    Engelsk

    The Bachelor of landskapsarkitektur program tillåter eleverna att lära sig kreativt och tekniskt via föreläsningar, verkstad, besök projektets webbplats, laborationer, exkursioner och seminarium. Bachelor of landskapsarkitektur ger studenterna stora möjligheter att utforma både konstgjorda och livsmiljö med hjälp av olika element i designen.

    • Ulaanbaatar, Mongoliet

    Heltid

    På Campus

    Engelsk

    Med en Bachelor of landskapsarkitektur får eleverna att fastställa landskapsarkitektur professionell bas, mänsklighet hälsosam, förbättring av livsmiljö och utformning av biologi och ekologi estetik.

    • Baku, Azerbajdzjan

    Heltid

    På Campus

    Ryska, Azerbajdzjanska

    Specialister utbildas i varje ämnesområde på kandidat-, master- och doktorsexamen. Utexaminerade från fakulteten kan göra sin verksamhet i arkitektonisk, stadsplanering, miljövänlig konstruktion, restaurering av monument, konstruera etc.

    • Wuhan, Kina
    • Birmingham, Storbritannien

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk, Kinesiska

    Landskapsplanering är en kreativ process, inklusive forskning, analys, begrepps syntes av utforskning av rymden och i form av rekommendationer. Den professionella kommer att fokusera på studenter

    • Qingdao, Kina

    Heltid

    5 år

    På Campus

    Programmet omfattar en period på fem år och förbereder individer för den oberoende yrkesutövning av arkitektur och bedriva forskning inom olika delar av området.

    • Yokohama, Japan

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Programmet erbjuder innovativa tvärvetenskapliga kurser för framtida ledare.

    • Suzhou, Kina

    Heltid

    På Campus

    Engelsk

    I BIng Urban Planning and Design-programmet kommer du att studera planering och design av stads- och landsbygdslandskap i både lokala och internationella sammanhang. Du får kunskap och färdigheter för att analysera, kritisera och bidra till utformningen av agendaen för hållbar utveckling i Kina och runt om i världen. Du lär dig att formulera strategiska planer, utforma levande städer och skapa offentliga platser. Programmet kommer att förse dig att ta hänsyn till samhällets sociala, ekonomiska och miljömässiga behov och deras interaktion med de miljöer vi bor och bygger. Du kommer att lära dig hur du kan hjälpa företag och regeringar att fatta svåra beslut om markanvändning och utveckling, samtidigt som du tar hänsyn till problem som att uppnå klimatresistens och möjliggöra samhällsengagemang.

    • Nanjing, Kina

    Heltid

    På Campus

    Bland mer än 1.800 högre utbildning institut i Kina, är SEU en av de äldsta och topp 20 för sina mer än ett sekel akademiska kompetens och av hela personen utbildning.34 av sina skolor och institutioner erbjuder 64 kandidat-, 210 magister-och 112

    • Hong Kong, Hongkong

    På Campus

    Engelsk