Filter
Kandidatexamen
Amerikas förenta stater Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se kandidatprogram i Arkitektur i USA 2019

En kandidatexamen är en grundexamen som utfärdas av universitet och högskolor när studenterna har slutfört ett studieprogram. De flesta kandidatprogram varar tre eller fyra år, men några program kan ta upp till sju år.

Arkitekturstudier förbereder studenter på att utforma bostäder och byggnader för privata kunder och företag. Studenterna kan lära sig att använda en mängd olika datorprogram för att utforma ett funktionellt utrymme. De får också lära sig att på ett professionellt sätt samarbeta med kunder och kollegor.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

De mest populära kandidatprogrammen i Arkitektur i USA 2019

Läs mer Läs mindre

3 Resultat i Arkitektur, Amerikas förenta stater

University of Houston

Gerald D. Hines högskola för arkitektur och design erbjuder en bachelor i arkitektur som gör det möjligt för studenter att bedriva licenstjänst efter att ha fullgjort exa ... [+]

Handla om

Gerald D. Hines högskola för arkitektur och design erbjuder en bachelor i arkitektur som gör det möjligt för studenter att bedriva licenstjänst efter att ha fullgjort examensbehov. Bachelor of Architecture är en femårig professionell examen.

Designen är inriktad på grundutbildning och ger studenter tillgång till resurser som involverar forskning, byggnad och samhällskomponenter. Studenterna får praktisk erfarenhet av studiekurser med vägledning från erfaren fakultet.

Bachelor of Architecture degree är ackrediterad genom National Architectural Accrediting Board (NAAB). Besök sidan Accreditation för att lära dig mer.

Examensplan

Graden planen är strukturerad för att fördjupa studenter i en fokuserad utbildning som kommer att bygga sina färdigheter för att vara ledande ledare och innovatörer inom arkitekturområdet.... [-]

Amerikas förenta stater Houston
September 2019
5 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
The Cooper Union

... [+]

[-]
Amerikas förenta stater New York
September 2019
Heltid
5 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
SCI-Arc

SCI-Arc B.Arch program är ett femårigt Bachelor of Architecture yrkesexamen program, betonar utmärkt design och intellektuell bredd genom en liberal arts utbildning. ... [+]

SCI-Arc B.Arch program är ett femårigt Bachelor of Architecture yrkesexamen program, betonar utmärkt design och intellektuell bredd genom en liberal arts utbildning.

Programmet är inriktat på disciplinen arkitektur i termer av dess historia, teori och tekniker, och på bruket av arkitektur i termer av byggnadstekniker, innovativa sätt att konstruktion och yrkespraktik. Programmets kärna är designstudion, där eleverna bygga visuella och skrivkunnighet, lära färdigheter, testa idéer och få kontinuerlig personlig återkoppling på sitt arbete från fakulteten. Studion fakulteten består av praktiserande arkitekter snarare än rena akademiker, vilket gör att studenterna ett fönster i det verkliga livet av en arkitekt samt alternativ för att uppnå professionella praktikplatser utanför skolan.... [-]

Amerikas förenta stater Los Angeles
September 2019
Heltid
5 år
Campusstudier
Läs mer på svenska