41 Kandidat Program i Arkitektur i Asien for 2024

Kandidat Program i Arkitektur i Asien for 2024Filter
    • Ho Chi Minh City, Vietnam

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Arkitektur är design och konstruktion av byggnader, kombinerar konst, matematik, vetenskap, och logistik. Under en arkitekturexamen, du lär dig att rita exakta konstruktioner av byggnader antingen för hand eller med datorprogramvara. Du kan studera moduler som hållbar arkitektur och byggande för framtiden.

    • Tbilisi, Georgien

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Arkitekturprogrammet etablerades 2017. Utvecklingen av programmet och den höga acceptansgraden resulterade i en separation av skolan och från och med 2021 har en ny högskola för arkitektur och design redan etablerats. Caucasus University engelskspråkiga arkitekturprogram har utsetts till en kandidat för medlemskap i världens mest kända och prestigefyllda yrkesorganisation, Royal Institute of British Architects (RIBA).

    • Academic City, Förenade arabemiraten

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Programmet ger en grundlig förankring i ämnet arkitektur, inklusive en portfölj av design, tekniska och teoretiska kurser som täcker alla aspekter av arkitekturteori och praktik. Kursen har utformats med hänvisning till RIBA-kriterierna, vilket ger studenterna en väl avrundad och internationellt respekterad läroplan. Studenter kommer att arbeta inom tekniska och humaniora discipliner och testa kunskap och färdigheter från dessa kurser genom en serie kärndesignprojekt som undervisas i en studiomiljö (cirka 50% av kurserna). Kursen ger studenterna de viktigaste analytiska och praktiska färdigheter och kunskaper som krävs för att uppnå RIBA del 1-nivå, det första steget mot formellt Chartership som arkitekt (kursakkreditering i väntan).

    • Ras Al Khaimah, Förenade arabemiraten

    Heltid

    5 år

    På Campus

    Engelsk

    Arkitektur är både processen och produkten av planering, design och konstruera byggnader och andra fysiska strukturer.

    • Baku, Azerbajdzjan

    Heltid

    På Campus

    Ryska, Azerbajdzjanska

    Specialister utbildas i varje ämnesområde på kandidat-, master- och doktorsexamen. Utexaminerade från fakulteten kan göra sin verksamhet i arkitektonisk, stadsplanering, miljövänlig konstruktion, restaurering av monument, konstruera etc.

    • Qingdao, Kina

    Heltid

    5 år

    På Campus

    Programmet omfattar en period på fem år och förbereder individer för den oberoende yrkesutövning av arkitektur och bedriva forskning inom olika delar av området.

    • Suzhou, Kina

    Heltid

    På Campus

    Engelsk

    Programmet ger dig en omfattande grund för arkitektur. Läroplanen är inriktad på progressivt artikulerade designstudior, där eleverna konfronteras med olika skalor av design, från små byggnader till den urbana dimensionen och med frågan om hållbarhet i alla dess aspekter och implikationer. Detta är den första kandidatexamen i arkitektur vid ett kinesiskt universitet som får validering från Royal Institute of British Architects (RIBA). Institutet berömde avdelningen för att "skapa en distinkt miljö där studenter lär sig från ett internationellt och kinesiskt sammanhang med en ambition att producera en ny typ av examen, med tonvikt på mänsklig centrerad arkitektur, för den växande globala kontexten".

    • Nanjing, Kina

    Heltid

    På Campus

    Bland mer än 1.800 högre utbildning institut i Kina, är SEU en av de äldsta och topp 20 för sina mer än ett sekel akademiska kompetens och av hela personen utbildning.34 av sina skolor och institutioner erbjuder 64 kandidat-, 210 magister-och 112

    • Hong Kong, Hongkong

    På Campus

    Engelsk

    • Dubai, Förenade arabemiraten

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Kandidatexamen i arkitekturstudier är ett förprofessionellt examensprogram som ger dig en bred förståelse för arkitektur, specialiserad på tekniken för byggnadsinformationsmodellering (BIM) och hållbar design. Det kommer att utveckla dina kunskaper om förprofessionell arkitektonisk teknik och introducera dig till arbetsmiljön för arkitektonisk praktik.

    • Shuwaikh Educational, Kuwait

    Sammansättningen av den föreslagna läroplanen för arkitektur överensstämmer med National Architectural Accreditation Board [NAAB] läroplanskrav, som anger att minst 20 procent av de totala poäng som krävs för att genomföra programmet måste uppfyllas av kurser i liberala studier

    • Serpong Sub-District, Indonesien

    Program studi Architecture Pradita University , bertekad menyiapkan arsitek yang kreatif, kritis dan peka terhadap perkembangan technology, tren, gaya hidup masyarakat urban for menciptakan lingkungan binaan yang berkelanjutan.

    • Taipei, Taiwan

    På Campus

    Skolan är självpositionerad som en "högkvalitativ undervisning och dubbel-orienterat universitet mellan universitet och universitet", och syftar till att "träna ryggraden i samhället med professionella kvaliteter, innovativt tänkande och empati" som utbildningsmålet. Av denna anledning främjar skolan "Sunshine Youth Project" för att utveckla eleverna till en balanserad utveckling av fem utbildningar om dygd (entusiastisk service), visdom (kärlek och kunskap), fysisk (stark kropp), grupp (sund personlighet), och skönhet (konstnärlig smak). Sunshine Youth; implementera "Innovativt kreativitetspopulariseringsutbildningsprogram" för att odla studenter med innovativt tänkande; tillhandahålla flera inlärningskanaler och över flera fält för att vidga elevernas inlärningshorisonter. Därför har "Sunshine (Sunshine Youth), Innovation (Innovative Ability), π China (Interdisciplinary Learning)" blivit skolans egenskaper.

    • Niigata, Japan

    På Campus

    Detta område syftar till att fördjupa kunskapen om arkitektur och stadsmiljöer, såsom bostäder och social infrastruktur. Studenterna lär sig teknik för att skapa säkra och säkra byggnader samt stadsrum när det gäller funktionalitet, katastrofförebyggande och miljöhänsyn.

    • Sendai, Japan

    På Campus

    Graduate School of Architecture har fem avdelningar på magisterprogrammet och fyra avdelningar på doktorsexamen. Arkitekter har alltid strävat efter att skapa arkitektoniska mönster som inser sambandet mellan samhälle, natur och vardagsrum. Våra kurser är utformade för att ge studenterna både professionella arkitektfärdigheter och en stark känsla av kreativitet. För att få en magisterexamen i ämnet har studenterna möjlighet att skriva en avhandling eller skapa och presentera en arkitektonisk design.