Filter
Kandidatexamen
Argentina Santa Rosa Studietyp: Alla Tempo: Alla

De mest populära kandidatprogrammen i Santa Rosa Argentina 2019

En kandidatexamen är en grundexamen som utfärdas av universitet och högskolor när studenterna har slutfört ett studieprogram. De flesta kandidatprogram varar tre eller fyra år, men några program kan ta upp till sju år.

Internationella studenter kommer att hitta ett brett och diversifierat utbud av högskolorna erbjuder utmärkta möjligheter för prisvärda studier av en hög standard. Stor vikt som satts på utbildningssystemet i Argentina. Deras mål är att ge vetenskaplig, professionell, humanistisk och teknisk utbildning i den högsta sfären.

Jämför kandidatprogram i Santa Rosa i Argentina 2019

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

Examina
Plats
Argentina
Santa Rosa
Studietyp
Tempo
Universidad Nacional de La Pampa

Teknik inom naturresurser och miljö är en tvärvetenskaplig karriär som behandlar effekterna av mänsklig verksamhet på naturliga och antropiska system. ... [+]

Teknik inom naturresurser och miljö är en tvärvetenskaplig karriär som behandlar effekterna av mänsklig verksamhet på naturliga och antropiska system.

I ämnena under de tre första åren betonas bland annat utbildning inom grundvetenskap och teknik som biologi, kemi, matematik, fysik, ekologi, edologi, ekonomi, sociologi, klimatologi och hydrologi. I detta skede förvärvas kunskaper och färdigheter som senare kommer att användas av de ämnen som motsvarar den tillämpade teknologins cykel i fjärde och femte året. Under dessa år förbereder sig eleverna sig på ett teoretiskt och praktiskt sätt för att lösa miljöproblem, hantera naturresurser på ett integrerat sätt samt utforma och genomföra ett forskningsprojekt i eget val (examensarbete).Snapwire / Pexels... [-]

Argentina Santa Rosa
Februari 2020
Spansk
Heltid
5 år
Campusstudier
Läs mer på svenska