51 Kandidat Program i Buenos Aires, Argentina for 2024

Kandidat Program i Buenos Aires, Argentina for 2024Filter
    • Buenos Aires, Argentina

    På Campus

    Spanska

    Mekatronik är ett nytt teknikområde, född från kombinationen av precisionsmekanik, elektronik, automatisk styrning och informationsteknik för design av processer och produkter som ett resultat av teknikens framsteg inom produktionssektorn. Således utbildar Mechatronics Engineering yrkesverksamma som kan tänka, designa, utveckla och automatisera programmerbara och intelligenta produkter eller processer, applicerade på högteknologisk utrustning för att förbättra industriernas effektivitet och konkurrenskraft. Vad ska du lära dig under loppet? Genom att studera mekatronik får du omfattande utbildning i elektronisk, mekanisk och industriell datorteknik. Genom de olika ämnen som denna multidisciplin kombinerar kommer du att utveckla färdigheter för att kunna designa, utveckla, optimera och automatisera utrustning, processer eller högteknologi och "intelligens" -produkter; för att förbättra industriernas produktivitet och konkurrenskraft.

    • Buenos Aires, Argentina

    På Campus

    Spanska

    Förflyttningen av människor som flyttade från en plats till en annan med skäl som inte var relaterade till deras semester var den grundläggande grunden för turismens början. I mitten av 1900 -talet med början på feber på kongresser, kongresser, mässor etc. turism mångdubblades, och bara för detta koncept reser miljontals människor världen över idag. Det är därför vi föreslår denna utbildning för alla som är intresserade av att utforma och samordna turismföretag är: OPE (professionell evenemangsarrangör) Resebyråer, guider och turisttekniker Hotellägare, värdshus- och/eller ranchägare och chefer för värmekomplex administrativ personal vid sekretariaten för provinsiell turism och näringsliv i allmänhet.

    • Buenos Aires, Argentina

    På Campus

    Spanska

    Förstå hanteringen av scenografiskt utrymme baserat på text, vilket ger en omfattande estetisk känsla. Professionell utveckling inom officiella och oberoende teaterföretag, officiella teatrar, statliga organisationer, tv -studior, filmproduktionsföretag. Denna handling kan äga rum i olika stunder av kreativt arbete: design, förverkligande, montering, finish.

    • 1601, Argentina

    På Campus

    Spanska

    Interior Design Career är en treårig högre teknik med en ansikte mot ansikte-modalitet. Kandidaten från den högre tekniken inom inredning kommer att kunna agera självständigt eller tillsammans med andra yrkesverksamma i riktning mot projekt för inredning av småhus, flerfamiljshus, kulturella och kommersiella utrymmen och design av möbler och föremål.

    • Buenos Aires, Argentina

    På Campus

    Spanska

    • Analysera marknadsstudier. • Utveckla marknadsföringsstrategier och distributionskanaler för produkter och tjänster. • Förbered projekt för industri-, gruv- och jordbruks-, kommersiell, energi-, transport- och infrastrukturpolitik. • Ge råd om marknadsförhållandena.

    • Buenos Aires, Argentina

    På Campus

    Spanska

    Utbildning: Utbildning gynnar teoretiska aspekter, men integrerar dem med metodologiska frågor och med analys av världens verklighet och helst nationell. Specificiteten för universitetsutbildning är att höja och diskutera teoretiska visioner men att studera deras relevans. Även inom ekonomisk teori - mikroekonomi, makroekonomi, tillväxt och utveckling, teori monetära, offentliga finanser - utbildningen bygger (med tanke på det angivna sociala perspektivet) på andra discipliner. Kännedom om de institutioner i lag som styr det offentliga livet; av världsekonomins och vårt lands historia; av sociologisk teori som ett specifikt bidrag till kunskap om den sociala helheten; ekonomisk geografi och jämförande analys av system och driftsmodeller för olika ekonomier som en väg till samtida verklighet. Matematikutbildning är ett centralt krav, därför omfattar studien av ämnen som utgör det korrekta språket för ekonomer och vars kunskap möjliggör analys, förståelse och kommunikation mellan yrkesverksamma inom den allmänna cykeln för kandidatexamen.

    • 427, Argentina

    På Campus

    Spanska

    Att utbilda akademiker i sjukgymnastik utbildade inom rehabiliteringsområdet med hög vetenskaplig nivå, humanistisk filosofi, solida etiska principer som är identifierade med individens hälso- och samhällsproblem och som de verkar för främjande, förebyggande och rehabilitering, utveckla färdigheter, färdigheter och attityder i syfte att förbättra och upprätthålla livskvaliteten

    • Buenos Aires, Argentina

    På Campus

    Spanska

    Kandidaten för Bachelor of Mathematics Teaching for Secondary Education är en lärare som: I förhållande till disciplinen innehåller den mekanismer för matematisk produktion och är i stånd att fördjupa den matematiska referenskunskapen för teman i gymnasiet. . Att studera eller planera lärprojekt, identifiera och överväga flera didaktiska dimensioner: mångfalden av betydelser för ett koncept, funktion av representation, rollen av sociala interaktioner, förhållandet mellan problemteori-tekniker i produktionsprocesserna, värdet av kollektiva diskussioner, komplexiteten bland annat att integrera grunden som en del av skolans matematiska arbete. Inom området för sin klass kan han utforma ett undervisningsprojekt om ett visst ämne med den uttryckliga avsikten att stödja matematikproduktionen hos sina elever och förutse olika möjliga scenarier i hans klassrum. Vid genomförandet av ditt förslag kan du tolka produktioner av studenter som gör hypoteser om idéerna som de bygger på.

    • Buenos Aires, Argentina

    På Campus

    Spanska

    Lärare tränar och kvalificerar sig för utbildning i gymnasiet. Karriärplanen består av tre områden: ett för allmän utbildning, ett för disciplinspecifik utbildning och ett för den professionella aktiviteten.

    • 1201, Argentina

    På Campus

    Spanska

    Kommunikatorn inom bildkonst och examen i samma riktning kan arbeta för att förverkliga visuell konst i allmänhet och särskilt de som är kopplade till massmedia, anordnande av nationella och internationella evenemang som operatör eller ledningsnivå; massmedia: tv, radio, journalistik, filmografi; som operatör eller arrangör; företag som arbetar med multimedia; Statliga eller privata institutioner som arbetar med planering av aktiviteter relaterade till utvecklingen av bildkonst och utbildningsinstitutioner som kräver specialister inom bildanalys.

    • Balvanera, Argentina

    På Campus

    Spanska

    UNM-arkitekten kommer att kunna projicera, styra och utföra byggandet av arbeten som är avsedda för den mänskliga livsmiljön: byggnader, grupper av byggnader och de utrymmen som de utgör, förutom deras inre och yttre utrustning. Hans professionella kompetens kommer också att göra det möjligt för honom att utföra motståndskraftiga strukturer och kompletterande installationer som motsvarar arkitektoniska arbeten, samt för återvinning, renovering, rehabilitering och funktionalisering av byggnader.

    • 602, Argentina

    På Campus

    Spanska

    BIM (Building Information Modelling) -processer är idag paradigmet för informationshantering i byggprojekt av alla skalor och ämnen. Dess inverkan på industrin blir mer och mer märkbar och dess effekt är tydligare i den växande efterfrågan på specialister som kan hantera dessa förändringar. Konvergensen mot antagandet av BIM-processer som obligatoriska i offentliga anbud är redan verklighet i flera länder i den så kallade centrala och kommer att vara så kort i de flesta fall. I sin tur definierar denna effekt nya incumbencies, roller och specialiteter för att effektivt hantera BIM-baserade processer; för vilka det är nödvändigt att fatta beslutet att träna ordentligt, det vill säga inriktat på deras roll inom processerna för deras specialitet.

    • 111, Argentina

    På Campus

    Spanska

    De arkitektoniska manifestationerna kopplar människans ständiga behov av att planera och organisera sina aktiviteter med de sökningar och kulturuttryck som präglar livet i samhället; förvandla den naturliga miljön till olika miljöer och byggda former. I den moderna världen producerar det dynamiska informationsutbytet, tekniska resurser och konstnärliga trender inom arkitektur och rymddiscipliner nya assimileringar, transformationer och former av skapande som påverkar landskapet, den urbana och arkitektoniska miljön och konstverket. .

    • Buenos Aires, Argentina

    På Campus

    Spanska

    Bachelor of Systems examen från Universidad CAECE har gedigen kunskap inom datavetenskap, programmering och datastrukturer, programvaruteknik och programmeringsparadigmer. Dess orientering är tydligt riktad mot programvara som en produkt. Du är utbildad för att vara specialist på mjukvarukonstruktion och utveckling.

    • Buenos Aires, Argentina
    • Resistencia, Argentina

    På Campus

    Spanska

    Kandidatexamen i journalistik ger en gedigen akademisk, kritisk, rigorös och pluralbildning i media och inom kommunikationsområdena för offentliga och privata organisationer. Utexaminerade utbildas för att agera i de olika hierarkierna inom journalistisk ledning, i var och en av deras specialiteter och media: TV, radio, audiovisuell, grafik och digital. Läroplanen har ett starkt fokus på multiplatforms nya berättelser och transmediaberättelser som kreativt integrerar långvariga journalistiska kompetenser med digital teknik som tillämpas på yrkesområdet.