BACHELORSTUDIES

Se kandidatprogram i Anläggningsförvaltning i Nederländerna 2021

En kandidatexamen är en examen från ett universitet eller högskola. För att få en kandidatexamen måste du ta de kurser som är obligatoriska för ditt specifika program, och detta kan ta allt från tre till sju år beroende på var och hur man studerar.

Facilitetshantering är ett brett fält och erbjuder studenterna möjlighet att lära sig att samordna en arbetsplats med människorna i den. Kurser integrerar teknik, ledarskap och specifika tekniker för att hjälpa eleverna med de verktyg de behöver för att lyckas i framtida karriär inom detta område.

De människor, språk och kultur i Nederländerna kallas "Dutch ". Ett modernt europeiskt land idag, konserverade Nederländerna dess starkt internationell prägel och är känd för sin liberala mentalitet. Nederländerna har många universitet. Landet har nyligen konverterat sina egna titlar i bachelor / master-systemet.Det finns två typer av universitet: Academic (mer inriktad på teoretisk kunskap, alias "Universiteit ") eller yrkeshögskola (fokusera mer på praktisk kunskap, alias "Hogeschool ")

De mest populära kandidatprogrammen i Anläggningsförvaltning i Nederländerna 2021

2 Resultat i Anläggningsförvaltning, Nederländerna Filter

BBA i International Facility Management

Breda University of Applied Sciences
BBA
<
Heltid
<
3&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelska
Campusstudier

Är du en riktig go-getter med människor och ledarskap? Vill du skapa en miljö som är bra för kunder och anställda? Facility Management kan vara för dig!

Läs mer

Internationell anläggningshantering

Hanze University of Applied Sciences - Groningen, the Netherlands
Kandidatexamen
<
Heltid
<
4 år
Engelska
Campusstudier

Är du intresserad av företagsekonomi eller funderar på att studera ett managementrelaterat program? Är du kreativ, en person person och en bra arrangör? Då kan International F ...

Läs mer