BACHELORSTUDIES

Se kandidatprogram i Anläggningsförvaltning i Europa 2020

En kandidatexamen är ett kännetecken på högre utbildning. De som dedicerar tre till sju år av sitt liv till att studera på ett studieprogram kan få en kandidatexamen. En kandidatexamen kan man ta i en mängd olika ämnen inom humaniora och vetenskap.

Facilitetshantering är ett brett fält och erbjuder studenterna möjlighet att lära sig att samordna en arbetsplats med människorna i den. Kurser integrerar teknik, ledarskap och specifika tekniker för att hjälpa eleverna med de verktyg de behöver för att lyckas i framtida karriär inom detta område.

Europa är den sjätte största kontinenten och omfattar 47 länder och diverse beroenden, öar och territorier. Det gränsar till Medelhavet i söder, Asien i öster, och Atlanten i väster.

Se alla kandidatprogram i Anläggningsförvaltning i Europa 2020

3 Resultat i Anläggningsförvaltning, Europa Filter

BSc (Hons) i anläggningar

Portobello Institute of Education
BSc
<
Online och Campus-kombinerat
<
Heltid
<
3 år
English
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet

Är du intresserad av att utveckla din karriär inom anläggningsledning med en BSc i anläggningar och arbetsplatshantering? Denna utbildning har utformats av Portobello Institut ...

Läs mer

BBA i International Facility Management

Breda University of Applied Sciences
BBA
<
Heltid
<
3 år
Engelska
Campusstudier

Är du en riktig go-getter med människor och ledarskap? Vill du skapa en miljö som är bra för kunder och anställda? Facility Management kan vara för dig!

Läs mer

Internationell anläggningshantering

Hanze University of Applied Sciences - Groningen, the Netherlands
Kandidatexamen
<
Heltid
<
4 år
Engelska
Campusstudier

Är du intresserad av företagsekonomi eller funderar på att studera ett managementrelaterat program? Är du kreativ, en person person och en bra arrangör? Då kan International F ...

Läs mer