BACHELORSTUDIES.SE

Jämför de 2 mest populära kandidatprogrammen i Andorra 2019/2020

En kandidat 's examen vid det framgångsrika slutförandet av en grundutbildning akademiskt program. Det är ofta den första graden en elev fått i sin akademiska karriär. Det tar normalt fyra års heltidsstudier för att tjäna en kandidatexamen.

Andorra kan vara den perfekta platsen för att studera utomlands. Gemensamma utbildningsprogram mellan länder som ligger mellan Frankrike och Spanien, finns också. Katalanska, spanska, portugisiska och franska också göra detta till en bra plats för språkstudenter.

Kontakta skolor direkt De mest populära kandidatprogrammen i Andorra 2019/2020

sökresultat funna Filter

Kandidatexamen i internationella hotell management

VATEL Andorra
Campusstudier Heltid 3 år Kontakt Skolan Andorra Andorra la Vella

Kandidatexamen i International Hotel Management programmet riktar sig till kandidater som framgångsrikt har klarat gymnasiet studier eller utbildning cykel av högre nivå och syftar till slut att utbilda framtida yrkesverksamma rubriken för alla hotell och turism företag.

Bachelor of Aviation Management

Andorra Aviation Academy
Campusstudier Heltid 3 år September 2019 Andorra Andorra la Vella

Detta program är utformat för att möta de flygbolag krav på en flygbesättning chefsposition. Efter att ha fått in flyg expertis åligger kommer att kunna ta en chefsposition i flyg OPS med ett europeiskt flygbolag eller i Business Jet organisation (till exempel: CAM klient Aviation Manager).