BACHELORSTUDIES.SE

De mest populära kandidatprogrammen in Andorra La Vella Andorra 2019

En kandidatexamen är ett kännetecken på högre utbildning. De som dedicerar tre till sju år av sitt liv till att studera på ett studieprogram kan få en kandidatexamen. En kandidatexamen kan man ta i en mängd olika ämnen inom humaniora och vetenskap.

Andorra kan vara den perfekta platsen för att studera utomlands. Gemensamma utbildningsprogram mellan länder som ligger mellan Frankrike och Spanien, finns också. Katalanska, spanska, portugisiska och franska också göra detta till en bra plats för språkstudenter.

Denna vackra stad är hjärtat av Andorras hög utbildning med tanke på det 's hem för det enda universitetet i landet. Känd som University of Andorra, ger institutet första grader i olika kurser.

Jämför kandidatprogram in Andorra La Vella i Andorra 2019

sökresultat funna Filter

Kandidatexamen i internationella hotell management

VATEL Andorra
Campusstudier Heltid 3 år Kontakt Skolan Andorra Andorra la Vella

Kandidatexamen i International Hotel Management programmet riktar sig till kandidater som framgångsrikt har klarat gymnasiet studier eller utbildning cykel av högre nivå och syftar till slut att utbilda framtida yrkesverksamma rubriken för alla hotell och turism företag.

Bachelor of Aviation Management

Andorra Aviation Academy
Campusstudier Heltid 3 år September 2019 Andorra Andorra la Vella

Detta program är utformat för att möta de flygbolag krav på en flygbesättning chefsposition. Efter att ha fått in flyg expertis åligger kommer att kunna ta en chefsposition i flyg OPS med ett europeiskt flygbolag eller i Business Jet organisation (till exempel: CAM klient Aviation Manager).