Filter
Kandidatexamen
Andorra Andorra la Vella Studietyp: Alla Tempo: Alla

De mest populära kandidatprogrammen in Andorra La Vella Andorra 2019/2020

En kandidatexamen är ett kännetecken på högre utbildning. De som dedicerar tre till sju år av sitt liv till att studera på ett studieprogram kan få en kandidatexamen. En kandidatexamen kan man ta i en mängd olika ämnen inom humaniora och vetenskap.

Andorra kan vara den perfekta platsen för att studera utomlands. Gemensamma utbildningsprogram mellan länder som ligger mellan Frankrike och Spanien, finns också. Katalanska, spanska, portugisiska och franska också göra detta till en bra plats för språkstudenter.

Denna vackra stad är hjärtat av Andorras hög utbildning med tanke på det 's hem för det enda universitetet i landet. Känd som University of Andorra, ger institutet första grader i olika kurser.

Jämför kandidatprogram in Andorra La Vella i Andorra 2019/2020

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

Examina
Plats
Andorra
Andorra la Vella
Studietyp
Tempo
VATEL Andorra

Kandidatexamen i International Hotel Management programmet riktar sig till kandidater som framgångsrikt har klarat gymnasiet studier eller utbildning cykel av högre nivå ... [+]

programmet Kandidatexamen i International Hotel Management Det riktar sig till kandidater som framgångsrikt har klarat gymnasiet studier eller utbildning cykel av högre nivå och syftar till slut att utbilda framtida yrkesverksamma rubriken för alla hotell och turism företag.

Programmet lärde kan möta utbildningsbehov inom hotell- och turistnäringen, som erbjuder studenter specialutbildning.

Pedagogik: en lyckad kombination och balans mellan utbildning och universitetsutbildning metoder anpassade till nya krav och aktuella behov inom sektorn.

Vår fakultet har högt kvalificerade lärare, alla yrkesverksamma aktiva. Dessutom har läroplanen en stark internationell inriktning som tillåter eleverna att fungera i ett globalt sammanhang, som svar på de strävanden yrket. ... [-]

Andorra Andorra la Vella
Kontakt Skolan
Spansk
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Andorra Aviation Academy

Detta program är utformat för att möta de flygbolag krav på en flygbesättning chefsposition. Efter att ha fått in flyg expertis åligger kommer att kunna ta en chefspositi ... [+]

Presentation

Detta program är utformat för att möta de flygbolag krav på en flygbesättning chefsposition. Efter att ha fått in flyg expertis åligger kommer att kunna ta en chefsposition i flyg OPS med ett europeiskt flygbolag eller i Business Jet organisation (till exempel: CAM klient Aviation Manager).

Tack vare en dubbel licens (FAA / EASA), amerikansk registrerade flygplan ( "N" registrerat företag Jets) kan också flygas. Efter utbildningen kommer du att betraktas som pilot med samma läroplan som avbildas i "Fast Track". Dessutom, i samarbete med universitetet i Andorra, kurser med fokus på finans, bolagets ledning, Aircraft Management, Aircraft Finance (bank) och EASA certifieringsprocess. Ett team projekt kommer att tillåta elever att ta itu med verkliga fall för att certifiera en AOC struktur (Air Operator Certificate), för att utveckla ett flygplan finansieringsplan, att inrätta ett flygplan organisation.... [-]

Andorra Andorra la Vella
September 2019
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska