BACHELORSTUDIES.SE

Se de mest populära kandidatprogrammen Afrika 2019

Afrika är en kontinent med en till synes oändlig mängd sociala, geografiska, historiska, ekonomiska, ekologiska och kulturella lärdomar som förmedla. Kandidatexamen i Afrika fokus på den växande betydelsen av internationell uppkoppling, globalisering och interkulturell medvetenhet. Kandidatexamen program erbjuds i ett stort antal större städer i olika länder i Afrika. Utbildningar är också mycket varierande, som handlar om sociologi, ekonomi, biologi, ekonomi, teknik, Konst och mycket mer.

Ungkarlar studie i Afrika speglar ofta universitetets system föregående koloniala landet. Till exempel nigerianska kandidatexamen program är oftast liknar det brittiska "Pass " eller "Heder " grader. Samtidigt utövade det franska universitetssystemet märkbart inflytande på Kandidatprogram i Senegal och Albanien (bland andra).Kandidatprogram i Afrika brukar pågå i ungefär tre år, men accelererade program, utmärkelser eller forskarstuderande alternativ skulle kunna påverka längden på studien. Deltid, Heltid och distansstudier alternativ är också tillgängliga för att tillgodose studenterna 'olika preferenser studie läge.

Du kan begära att information ska skickas direkt från skolorna i Afrika, genom att fylla i ett kort webbformulär. Så scrolla ner och läs mer om de olika spännande program kandidatexamen finns i Afrika, idag! 

sökresultat funna Filter

Bachelor i teologi i gemenskapsledning: Företagsekonomi

Cornerstone Institute
Campusstudier Online Heltid Deltid 3 - 6 år July 2019 Sydafrika Cape Town + 2 fler

Detta program gör det möjligt för forskare att arbeta och leda till ett brett utbud av ministerier och företagsledningsprojekt (t.ex. icke-statliga organisationer, företag, kyrkor, entreprenörsföretag). Vi strävar efter att producera akademiker som kan hantera lag och organisationer som närmar sig sin uppgift från djupt kristna övertygelser och förvärvar kunskap, verktyg och färdigheter som företagsledning kan ge.

Bachelor i statsvetenskap

The British University in Egypt
Campusstudier Heltid 4 år September 2019 Egypten Cairo

Programmet syftar till att ge studenterna möjlighet att få en uppskattning av nationella och internationella perspektiv på många aspekter av yrkeslivet. vilket i sin tur kan underlätta utbildningsbanor på olika områden, som diplomatisk service, journalistik, akademi, lag och icke-statliga utvecklingsorganisationer. Detta inkluderar medvetenhet om regionalpolitik, kulturell känslighet, exponering för internationell politik och förtrogenhet med juridiska och ekonomiska ramar.

Kandidat i International Hotel Management

Vatel Mauritius
Campusstudier Heltid 3 år September 2019 Mauritius Quatre Bornes

Programmets utbildningsmål är att genomföra kunskaper om ledning, teambyggande och verkställande funktioner i en internationell miljö. Skaffa en professionell, juridisk, ekonomisk och språklig kultur med målet att ha en operativ ledningsuppgift i företaget.

Ungkarl av design som specialiserat sig på interaktionsdesign

Inscape Education Group
Campusstudier Heltid 3 år February 2020 Sydafrika Cape Town Durban Midrand Pretoria + 3 fler

Interaktionsdesigners utveckla sammanhängande system som djupt påverkar människors liv. Systemdesign (UX) och människa-dator interaktiv gränssnittsdesign är relativt nya yrken.

Handelshögskolan i informations- och teknologihantering

YKBS LTD
Campusstudier Heltid 3 år August 2019 Mauritius Vacoas-Phoenix

Handelshögskolan i informations- och teknikhantering utvecklar tillämpad kompetens inom analys, tolkning och tillämpning av IT-principer och metoder. Det utvecklar vidare studentens intellektuella, forskning och professionella färdigheter. Kvalificeringen förbereder studenterna att meningsfullt delta i förvaltningen av informationsteknologi i organisationer och bidra till organisationens välfärd.

Examen i ekonomi och management vetenskap

Université Catholique de Bukavu
Campusstudier Heltid September 2019 Demokratiska republiken Kongo Bukavu

Fakulteten för ekonomi bidrar till att skapa välbefinnande för alla i en värld av uppenbara orättvisor bjuda tänka annars ekonomin.

Bachelor i handeln inom företags innovation och entreprenörskap

AFDA
Campusstudier Heltid 3 år February 2020 Sydafrika Johannesburg Cape Town Durban Port Elizabeth Botswana Gaborone + 5 fler

Vid AFDA känner vi igen behovet av en unik utbildning för karriär inom den kreativa ekonomin. År 2015 meddelade vi AFDA School of Business Innovation & Technology; en ny ström som tar itu med de snabba förändringarna i näringslivet och tekniken, och det kommer bättre att förbereda akademiker för framtids möjligheter.

Ungkarl av företagsledning (bbl)

Pan Africa Christian University
Campusstudier Heltid September 2019 Kenya Nairobi

Syftet med PAC University Bachelor of Business Leadership är att utveckla positiva, målorienterade ledare: personer som förstår och vem som tillämpar sina kunskaper, färdigheter och värderingar för att påverka marknadsplatsen på dynamiska och hälsosamma sätt.

Kandidat i journalistik

Cavendish University Uganda
Campusstudier Heltid 3 år May 2019 Uganda Kampala

Detta program syftar till att möjliggöra studenter som fascineras av världen runt dem för att uppskatta betydelsen av mänskliga relationer, sociala och kulturella fenomen. Det är speciellt utformat för individer som hoppas kunna arbeta i kommunikationsföretag, media eller offentliga relationer, kommunikationsplandesigners, informationsansvariga, journalister, forskare eller analytiker inom områden som sändning och filmpolitik.

Bachelor of Commerce Honours Degree Inköp och Supply Management

Lupane State University
Campusstudier Heltid 4 år September 2019 Zimbabwe Bulawayo

Programmets mål och mål är att kritiskt utvärdera försörjningskedjan och förstå de möjligheter och begränsningar som kan realiseras. visa en kritisk förståelse för processerna för inköp och försörjning i en organisationens värdekedja finslipa vissa kompetenser som förhandlingar för att fördjupa kompetensen inom förvaltningskedjan och logistik visa en grundlig förståelse för inköp och leverans inom en organisation, branschen såväl som på den globala arenan utveckla kritiska tänkande färdigheter som gör det möjligt för inköp och försörjning att utvärdera möjligheter, hantera risker och lära av resultat; förstå de ekonomiska konsekvenserna av inköp och leverans till en företags konkurrenskraftiga fördel.

BA (Hons) i grundskolan

Botho University
Online 54 månader September 2019 Botswana Botswana Online Lesotho Lesotho Online + 1 fler

The Bachelor of Education med Honours i primär utbildning riktar dem som vill komma in i primär utbildningssektorn som lärare, gymnastik tränare, undervisningsteknik specialist, studievägledare eller skoladministratör.

Kandidatexamen i ekonomi och utveckling

L’Université Catholique Du Congo
Campusstudier Heltid 5 år September 2019 Demokratiska republiken Kongo Kinshasa

Baseline studier är spridda över fem år, 3 år av examen och 2 grund år. Utbildningsprogrammet kan fyllas av en av aggregering av gymnasieutbildning av högre nivå (organiseras av Institutionen för aggregering av gymnasieutbildning högre nivå), som tillåter licenstagaren att undervisa i gymnasieskolan.

B.Sc. i datateknik

UNIVERSITÉ INTERNATIONALE DE TUNIS (UIT)
Campusstudier Heltid 3 år September 2019 Tunisien Tunis

Bachelor of Science (B.Sc.) eller kandidatexamen i datavetenskap och teknik är en examen i teknik som tillåter både att träna i datortransaktionerna och att bedriva ingenjörsstudier. Detta tunisiska statliga diplom har ett tyskt erkännande * med internationella perspektiv.

Examen i privaträttsliga

Université Virtuelle (UIV)
Online Heltid 3 år September 2019 Tunisien Tunisia Online

Avståndet att licensiera privaträtt ger initialt rättssäkerheten i allmänhet och privaträtt.

BIng Geological Engineering

Botswana International University Of Science And Technology
Campusstudier Heltid 5 år September 2019 Botswana Palapye

Programmet betonar integrationen av geovetenskaper och teknik med tillämpningar inom områden som konstruktion, grunddesign, platsval, resursproduktion, geofaransbedömning och avlastning, avfallshantering och återställande av föroreningar.