BACHELORSTUDIES.SE

Se de mest populära kandidatprogrammen Afrika 2019/2020

Afrika är en kontinent med en till synes oändlig mängd sociala, geografiska, historiska, ekonomiska, ekologiska och kulturella lärdomar som förmedla. Kandidatexamen i Afrika fokus på den växande betydelsen av internationell uppkoppling, globalisering och interkulturell medvetenhet. Kandidatexamen program erbjuds i ett stort antal större städer i olika länder i Afrika. Utbildningar är också mycket varierande, som handlar om sociologi, ekonomi, biologi, ekonomi, teknik, Konst och mycket mer.

Ungkarlar studie i Afrika speglar ofta universitetets system föregående koloniala landet. Till exempel nigerianska kandidatexamen program är oftast liknar det brittiska "Pass " eller "Heder " grader. Samtidigt utövade det franska universitetssystemet märkbart inflytande på Kandidatprogram i Senegal och Albanien (bland andra).Kandidatprogram i Afrika brukar pågå i ungefär tre år, men accelererade program, utmärkelser eller forskarstuderande alternativ skulle kunna påverka längden på studien. Deltid, Heltid och distansstudier alternativ är också tillgängliga för att tillgodose studenterna 'olika preferenser studie läge.

Du kan begära att information ska skickas direkt från skolorna i Afrika, genom att fylla i ett kort webbformulär. Så scrolla ner och läs mer om de olika spännande program kandidatexamen finns i Afrika, idag! 

sökresultat funna Filter

BIng (Hons) i Byggteknik och Management

The British University in Egypt
Campusstudier Heltid 4 år Kontakt Skolan Egypten Cairo

Ge ett toppmodernt program som speglar en flexibilitet i förändring för att matcha den snabba utvecklingen av ny teknik som används inom byggbranschen och för att uppnå BUE och fakultetens nyckelmål för att främja kulturell, ekonomisk, social och teknisk utveckling via kompetenta byggteknik och ledande akademiker, utbildade till de bästa akademiska normerna i Storbritannien, vilka är oberoende elever.

Bachelor (Hons) Modellering och datavetenskap

University of Mauritius
Campusstudier Heltid 4 år Augusti 2020 Mauritius Réduit

University of Mauritius i samarbete med Universitetet Paris Seine erbjuder för närvarande ett dubbelt examen: Bachelor (Hons) Modellering och datavetenskap, även känd som International Bachelor Ygrec in Modeling and Data Science. Datavetenskap, cybersäkerhet, ekonomisk och finansiell teknik, artificiell intelligens, kvantteknologi är alla stora utmaningar som företag möter idag och som kräver nya och skarpa färdigheter.

Handelshögskolan i informations- och teknologihantering

YKBS LTD
Campusstudier Heltid 3 år Augusti 2020 Mauritius Vacoas-Phoenix

Handelshögskolan i informations- och teknikhantering utvecklar tillämpad kompetens inom analys, tolkning och tillämpning av IT-principer och metoder. Det utvecklar vidare studentens intellektuella, forskning och professionella färdigheter. Kvalificeringen förbereder studenterna att meningsfullt delta i förvaltningen av informationsteknologi i organisationer och bidra till organisationens välfärd.

Bachelor i handeln inom företags innovation och entreprenörskap

AFDA
Campusstudier Heltid 3 år Februari 2020 Sydafrika Johannesburg Cape Town Durban Port Elizabeth Botswana Gaborone + 5 fler

Vid AFDA känner vi igen behovet av en unik utbildning för karriär inom den kreativa ekonomin. År 2015 meddelade vi AFDA School of Business Innovation & Technology; en ny ström som tar itu med de snabba förändringarna i näringslivet och tekniken, och det kommer bättre att förbereda akademiker för framtids möjligheter.

Examen i ekonomi och management vetenskap

Université Catholique de Bukavu
Campusstudier Heltid September 2019 Demokratiska republiken Kongo Bukavu

Fakulteten för ekonomi bidrar till att skapa välbefinnande för alla i en värld av uppenbara orättvisor bjuda tänka annars ekonomin.

Ungkarl av företagsledning (bbl)

Pan Africa Christian University
Campusstudier Heltid Kontakt Skolan Kenya Nairobi

Syftet med PAC University Bachelor of Business Leadership är att utveckla positiva, målorienterade ledare: personer som förstår och vem som tillämpar sina kunskaper, färdigheter och värderingar för att påverka marknadsplatsen på dynamiska och hälsosamma sätt.

Arbetande vuxna kandidatexamen

Cavendish University Uganda
Campusstudier Heltid 3 - 4 år Kontakt Skolan Uganda Kampala

Att tjäna en universitetsexamen har gjorts bekvämt för Arbetande Vuxna! Cavendish University Uganda nya arbetsprogram för vuxna ger obegränsad grundutbildning som tillåter studenter att välja ett antal kurser att ta vid en viss tid på året för att passa deras livsstil.

Kandidatexamen i handel

Cornerstone Institute
Internet Heltid Deltid 3 - 6 år Kontakt Skolan Sydafrika Cape Town + 1 fler

Syftet med detta program är att förbereda potentiella företagsledare antingen att utveckla sin egen verksamhet eller att förbättra sina grundläggande affärsförmåga, baserat på etiska försvarbara stiftelser som kommer att gynna samhället.

Kandidatexamen i internationell turism

Ostelea Morocco
Campusstudier Heltid 3 år Kontakt Skolan Marocko Rabat

Utvecklingen av det internationella turismlicensprogrammet från Ostelea Rabat ligger i linje med och stämmer överens med Policyns ministerium för turism, luftfart, hantverk och social ekonomi i Konungariket Marocko. . Graden i internationell turism omfattar samhällsvetenskapsområdet som ekonomi, historia, geografi, geopolitik, juridik, sociologi, socialt ansvar, hållbar utveckling, mänskliga resurser; samt en mer teknisk dimension inklusive marknadsföring, ledning, logistik, kvalitetsprocedurer, ny informationsteknik och sociala nätverk.

BIng Kemiteknik

Botswana International University Of Science And Technology
Campusstudier Heltid 5 år September 2019 Botswana Palapye

Kemisk ingenjörer är huvudsakligen inblandade i tillverkningen av ett brett spektrum av kemikalier som tvål, färgämnen, polyeten, tvättmedel, gödningsmedel, cement, tegel etc., livsmedel som matolja, margarin, drycker och läkemedel samt petroleumprodukter, men De är också inblandade i produktion av dricksvatten, massa och papper, bilar, stål, bearbetning av mineralresurser, produktion av energi, textilier, drycker, avfallshantering och minimering, flod, vatten, mark och luftföroreningar och behandling.

Bachelor of Education in Intermediate Phase Teaching

University of Johannesburg
Campusstudier Heltid 4 år Januari 2020 Sydafrika Johannesburg

Bachelor of Education in Intermediate Phase Teaching förbereder eleverna att undervisa elever från klass 4 till 7. Syftet med examen är att leverera professionellt kvalificerade nybörjarlärare för mellanfasen. Detta görs genom att ge studentlärare en väl avrundad utbildning som utrustar dem med den nödvändiga kunskapsbasen för ämnesinnehåll, undervisningskompetens, en sund och nyanserad förståelse av den integrerade karaktären av teori och praktik i utbildningen och sammanhanget med läraryrket i Sydafrika.

Kommunikations licensierade företag och institutioner

Europe de COM
Campusstudier Heltid 3 år September 2019 Tunisien Tunis

The Bachelor of Communication för företag och institutioner syftar till att utbilda kommunikatörer eller operativa chefer.

Bachelor of Commerce (BCom)

Regent Business School
Campusstudier Heltid Februari 2020 Sydafrika Durban Johannesburg

Inom den offentliga eller privata sektorn, är ledande expertis värderas högt och karriärutveckling inom management sfären stöds av en erkänd examen examen

Business Administration examen

Avicenne Private Business School (APBS)
Campusstudier Heltid 6 terminer September 2019 Tunisien Tunis

De Administration utbildningsprogram i Business ger studenterna ledaregenskaper och strategisk ledning behövs för att vara en bra ledare i näringslivet, icke-statliga organisationer och offentliga institutioner.

Europeiska forskarmiljötekniska undersökningar

Ecole Supérieure Ouverte à Distance
Internet Heltid September 2019 Algeriet Algeria Online Belgien Belgium Online Kanada Canada Online Frankrike France Online Guadeloupe (Fr.) Guadeloupe Online Libanon Lebanon Online Luxemburg Luxembourg Online Martinique (Fr.) Martinique Online Mauritius Mauritius Online Marocko Morocco Online Franska Polynesien French Polynesia Online Reunion (Fr.) Reunion Online Schweiz Switzerland Online Tunisien Tunisia Online Franska Guyana French Guiana Online + 27 fler

Innehavaren av deeste - Miljöteknik är en specialitet tekniker inom hygien, renhet och miljö.