BACHELORSTUDIES.SE

Se de mest populära kandidatprogrammen Afrika 2019

Afrika är en kontinent med en till synes oändlig mängd sociala, geografiska, historiska, ekonomiska, ekologiska och kulturella lärdomar som förmedla. Kandidatexamen i Afrika fokus på den växande betydelsen av internationell uppkoppling, globalisering och interkulturell medvetenhet. Kandidatexamen program erbjuds i ett stort antal större städer i olika länder i Afrika. Utbildningar är också mycket varierande, som handlar om sociologi, ekonomi, biologi, ekonomi, teknik, Konst och mycket mer.

Ungkarlar studie i Afrika speglar ofta universitetets system föregående koloniala landet. Till exempel nigerianska kandidatexamen program är oftast liknar det brittiska "Pass " eller "Heder " grader. Samtidigt utövade det franska universitetssystemet märkbart inflytande på Kandidatprogram i Senegal och Albanien (bland andra).Kandidatprogram i Afrika brukar pågå i ungefär tre år, men accelererade program, utmärkelser eller forskarstuderande alternativ skulle kunna påverka längden på studien. Deltid, Heltid och distansstudier alternativ är också tillgängliga för att tillgodose studenterna 'olika preferenser studie läge.

Du kan begära att information ska skickas direkt från skolorna i Afrika, genom att fylla i ett kort webbformulär. Så scrolla ner och läs mer om de olika spännande program kandidatexamen finns i Afrika, idag! 

sökresultat funna Filter

Bachelor i teologi i gemenskapsledarskap: Christian Ministry

Cornerstone Institute
Campusstudier Internet Heltid Deltid 3 - 6 år Kontakt Skolan Sydafrika Cape Town + 2 fler

Detta program utvecklar kristna ledare med en bred teoretisk och praktisk grund i kristen tjänst. Kandidater kommer att grundas i bibliska texter och utrustade med kunskap och färdigheter att tjäna i kyrkor och trosbaserade organisationer. Akademisk studie och personlig tro är integrerade för att producera ledare med en mogen, holistisk andlighet.

Bachelor i statsvetenskap

The British University in Egypt
Campusstudier Heltid 4 år September 2019 Egypten Cairo

Programmet syftar till att ge studenterna möjlighet att få en uppskattning av nationella och internationella perspektiv på många aspekter av yrkeslivet. vilket i sin tur kan underlätta utbildningsbanor på olika områden, som diplomatisk service, journalistik, akademi, lag och icke-statliga utvecklingsorganisationer. Detta inkluderar medvetenhet om regionalpolitik, kulturell känslighet, exponering för internationell politik och förtrogenhet med juridiska och ekonomiska ramar.

Bachelor (Hons) Modellering och datavetenskap

University of Mauritius
Campusstudier Heltid 4 år Augusti 2019 Mauritius Réduit

University of Mauritius i samarbete med Universitetet Paris Seine erbjuder för närvarande ett dubbelt examen: Bachelor (Hons) Modellering och datavetenskap, även känd som International Bachelor Ygrec in Modeling and Data Science. Datavetenskap, cybersäkerhet, ekonomisk och finansiell teknik, artificiell intelligens, kvantteknologi är alla stora utmaningar som företag möter idag och som kräver nya och skarpa färdigheter.

Handelshögskolan i Human Resource Management

YKBS LTD
Campusstudier Internet Heltid 3 år Augusti 2019 Mauritius Vacoas-Phoenix + 1 fler

Denna Bachelor of Commerce i Human Resource Management ger studenterna en stark grund för grundläggande mänskliga resurshantering. Det utrustade eleverna med kompetenser för att arbeta effektivt och effektivt i en human resource management miljö. Denna kvalifikation förbereder studenterna för karriär inom human resource management samt ger grunden för vidare studier inom industripsykologi. Det systemiska fokuset syftar till att integrera personalresursfunktioner i organisationernas affärsprocesser med hjälp av bästa praxis.

Examen i ekonomi och management vetenskap

Université Catholique de Bukavu
Campusstudier Heltid September 2019 Demokratiska republiken Kongo Bukavu

Fakulteten för ekonomi bidrar till att skapa välbefinnande för alla i en värld av uppenbara orättvisor bjuda tänka annars ekonomin.

Arbetande vuxna kandidatexamen

Cavendish University Uganda
Campusstudier Heltid 3 - 4 år Kontakt Skolan Uganda Kampala

Att tjäna en universitetsexamen har gjorts bekvämt för Arbetande Vuxna! Cavendish University Uganda nya arbetsprogram för vuxna ger obegränsad grundutbildning som tillåter studenter att välja ett antal kurser att ta vid en viss tid på året för att passa deras livsstil.

Ungkarl av företagsledning (bbl)

Pan Africa Christian University
Campusstudier Heltid Kontakt Skolan Kenya Nairobi

Syftet med PAC University Bachelor of Business Leadership är att utveckla positiva, målorienterade ledare: personer som förstår och vem som tillämpar sina kunskaper, färdigheter och värderingar för att påverka marknadsplatsen på dynamiska och hälsosamma sätt.

Bachelor i handeln inom företags innovation och entreprenörskap

AFDA
Campusstudier Heltid 3 år Februari 2020 Sydafrika Johannesburg Cape Town Durban Port Elizabeth Botswana Gaborone + 5 fler

Vid AFDA känner vi igen behovet av en unik utbildning för karriär inom den kreativa ekonomin. År 2015 meddelade vi AFDA School of Business Innovation & Technology; en ny ström som tar itu med de snabba förändringarna i näringslivet och tekniken, och det kommer bättre att förbereda akademiker för framtids möjligheter.

BIng Computer

Botswana International University Of Science And Technology
Campusstudier Heltid 5 år September 2019 Botswana Palapye

Kursen ska ge studenterna de begrepp, teorier och principer som ligger till grund för vetenskap och matematik inom el-, dator- och telekommunikationsteknik för ett brett utbud av modern teknik.

Btech hons i konst

University of Johannesburg
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år Februari 2020 Sydafrika Johannesburg + 1 fler

Efter att ha fått denna kvalifikation, kommer eleverna att kunna tillämpa kritiska kompetens och färdigheter i produktionen av konstverk, visuell forskning och slutförandet av arbetserfarenhet som krävs för en yrkeskarriär inom visuell kulturindustrin.

Kandidatexamen i internationell turism

Ostelea Morocco
Campusstudier Heltid 3 år September 2019 Marocko Rabat

Utvecklingen av det internationella turismlicensprogrammet från Ostelea Rabat ligger i linje med och stämmer överens med Policyns ministerium för turism, luftfart, hantverk och social ekonomi i Konungariket Marocko. . Graden i internationell turism omfattar samhällsvetenskapsområdet som ekonomi, historia, geografi, geopolitik, juridik, sociologi, socialt ansvar, hållbar utveckling, mänskliga resurser; samt en mer teknisk dimension inklusive marknadsföring, ledning, logistik, kvalitetsprocedurer, ny informationsteknik och sociala nätverk.

Bachelor of Management Leadership (Online)

University Of The Free State Business School Online
Campusstudier Internet Heltid 4 år Februari 2020 Sydafrika Bloemfontein + 1 fler

examen i logistik

Université Internationale de Rabat (UIR)
Campusstudier Heltid Augusti 2019 Marocko Rabat

Tänk och skapade att följa utvecklingen av företag och för att utbilda hög nivå tekniker, licensiering programmet logistik UIR förbereda specialister projekt morgondagens pilotprojekt och system

Utbildningsfakulteten

University of Ilorin
Campusstudier Heltid Mars 2020 Nigeria Ilorin

Utbildningsfakulteten, som är en satsare när det gäller kvaliteten på den akademiska personalen, infrastrukturen, lärarutbildningen och dess disciplinerade studenter var en av de tre pionjärfakulteterna (Konst, Utbildning och Vetenskap) när universitetet bildades 1976.

Kandidatexamen i fastigheter och stadsplanering

Institut Africain de Management
Campusstudier Heltid September 2019 Senegal Dakar

Kvalitetsstyrnings sig som en relevant och originellt sätt i en värld söker ständigt medel och organisation. Företag efterfrågar öppna lösningar, ansvarsfullt och hållbart att snabbt anpassa sig till lagstiftningen på plats i alla områden där förvaltningen är av största vikt. De (den) qualiticien (ingen) ursprung som var mest en (a) tekniker (do), blev en (a) specialist hantering av organisationer. Han (hon) känner företaget och dess ekonomiska mekanismer, tekniska, mänskliga. Han (hon) vet att en organisation måste utformas i enlighet med de risker det går till nära och lång sikt. Han (hon) är medvetna om förekomsten av alla de metoder och kvalitetsstyrning verktyg, säkerhet, hälsa, hållbar utveckling, excellens. Han (hon) har en vision om framtiden (åtminstone av hans chef).