$close

Filter

Visa resultat

Se kandidatprogram i Affärsteknik i Spanien 2023

Man tar en kandidatexamen genom att slutföra ett studieprogram vid det universitet eller den högskola man väljer att studera vid. Att göra detta kan ta tre till sju år beroende på var man studerar någonstans. Affärs teknologer lära vanligtvis om vikten av företagsledning i byggprojekt. Studier kan innebära att lära sig om gemensam branschfrågor, allmän byggnad designprocesser och han… Läs mer

Man tar en kandidatexamen genom att slutföra ett studieprogram vid det universitet eller den högskola man väljer att studera vid. Att göra detta kan ta tre till sju år beroende på var man studerar någonstans.

Affärs teknologer lära vanligtvis om vikten av företagsledning i byggprojekt. Studier kan innebära att lära sig om gemensam branschfrågor, allmän byggnad designprocesser och hantering av ett projekt för att säkerställa genomförandet och kvalitet.

Spanien (spanska: España) är ett mångskiftande land som delar den iberiska halvön med Portugal i den västra delen av Medelhavet. Spanien är ett exotiskt land i Europa på grund av dess vänliga invånare och avslappnad livsstil. Den normala tiden för universitetskurser i Spanien är 4 år, förutom medicin och dubbla examina, vilket är 6. Madrid och Barcelona är välkända städer runt världen för sin mat, pulserande nattliv och världsberömda folklore och festligheter.

Läs mindre
Läs mer om att studera i Spanien
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel

UIE | Universidad Intercontinental de la Empresa
A Coruña, Spanien +1 Mer
Kandidatexamen
Heltid
4 år
Engelska, Spansk
Sep 2023
31 Aug 2023
Campusstudier