$close

Filter

Visa resultat

Se kandidatprogram i Affärsteknik i Danmark 2023

En kandidatexamen utfärdas till studenter som uppfyller de nödvändiga kraven vid den högskola eller det universitet de studerar vid. Kraven omfattar tre till sju års studier med specifik fokus på ett ämne, det som vanligen kallas studentens "major", eller huvudämne. Affärs teknologer lära vanligtvis om vikten av företagsledning i byggprojekt. Studier kan innebära att lära sig om gemen… Läs mer

En kandidatexamen utfärdas till studenter som uppfyller de nödvändiga kraven vid den högskola eller det universitet de studerar vid. Kraven omfattar tre till sju års studier med specifik fokus på ett ämne, det som vanligen kallas studentens "major", eller huvudämne.

Affärs teknologer lära vanligtvis om vikten av företagsledning i byggprojekt. Studier kan innebära att lära sig om gemensam branschfrågor, allmän byggnad designprocesser och hantering av ett projekt för att säkerställa genomförandet och kvalitet.

Trots sin lilla befolkning, Danmark rankas som en av världens 's mest innovativa länder tack vare en stark betoning på forskning och utbildning av hög kvalitet. Du kommer också att studera i en trygg, vänlig och innovation-driven miljö.

Läs mindre
Läs mer om att studera i Danmark
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
VIA University College
Horsens, Danmark +1 Mer

4½-årig kandidatexamen utbildad på engelska som förbereder eleverna för karriär inom näringslivet och industrin.

4½-årig kandidatexamen utbildad på engelska som förbereder eleverna för karriär inom näringslivet och industrin. -
Kandidatexamen
Heltid
9 terminer
Engelska
Campusstudier