BACHELORSTUDIES

Se kandidatprogram i Affärsanalys i Nederländerna 2021

En kandidat 's examen vid det framgångsrika slutförandet av en grundutbildning akademiskt program. Det är ofta den första graden en elev fått i sin akademiska karriär. Det tar normalt fyra års heltidsstudier för att tjäna en kandidatexamen.

Studier i affärsanalys fokuserar på att lära ut de färdigheter som krävs för att fatta optimala affärsbeslut genom användning av specifika metoder och tekniker. Utöver metoder som prognosmodeller och statistisk analys kan fokus också ligga på dataanalys .

De människor, språk och kultur i Nederländerna kallas "Dutch ". Ett modernt europeiskt land idag, konserverade Nederländerna dess starkt internationell prägel och är känd för sin liberala mentalitet. Nederländerna har många universitet. Landet har nyligen konverterat sina egna titlar i bachelor / master-systemet.Det finns två typer av universitet: Academic (mer inriktad på teoretisk kunskap, alias "Universiteit ") eller yrkeshögskola (fokusera mer på praktisk kunskap, alias "Hogeschool ")

De mest populära kandidatprogrammen i Affärsanalys i Nederländerna 2021

1 Resultat i Affärsanalys, Nederländerna Filter

Bachelor i Business Analytics

Vrije Universiteit Amsterdam
Kandidatexamen
Sep 2021
<
Heltid
<
3 år
Engelska
Campusstudier

Numera kretsar allt kring data. För att fatta rätt beslut behöver organisationer människor med expertkunskaper och ett analytiskt tillvägagångssätt. Under Bachelor of Business ...

Läs mer