Se kandidatprogram i Affärsadministration i Ukraina 2020

En Bachelor 's examen kan leda pedagogiska dörrar, ge möjlighet till avancemang, eller lägga grunden för att uppnå en avancerad examen. Vårt mål är att hjälpa blivande studenter navigera processen programval framgångsrikt. Vi gör det enkelt genom att effektivisera sökandet.Ukraina är ett land i Östeuropa. Huvudstaden Kiev (Ukraina: Київ - Kiev, ryska: Киев - Kiev) är de… Läs mer

En Bachelor 's examen kan leda pedagogiska dörrar, ge möjlighet till avancemang, eller lägga grunden för att uppnå en avancerad examen. Vårt mål är att hjälpa blivande studenter navigera processen programval framgångsrikt. Vi gör det enkelt genom att effektivisera sökandet.

Ukraina är ett land i Östeuropa. Huvudstaden Kiev (Ukraina: Київ - Kiev, ryska: Киев - Kiev) är den och största staden i Ukraina med - officiellt - över 2,7 miljoner invånare. Kyiv National University uppkallad efter Taras Shevchenkouniversity är den största och en av de viktigaste universiteten.

De mest populära kandidatprogrammen i Affärsadministration i Ukraina 2020

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
Ukrainian-American Concordia University
Kyiv, Ukraina

Affärsutbildning vid ConcordiaUA förbereder studenterna att ta effektiva och ansvarsfulla ledarroll roller i organisationer och företag.

Affärsutbildning vid ConcordiaUA förbereder studenterna att ta effektiva och ansvarsfulla ledarroll roller i organisationer och företag. -
Kandidatexamen
Heltid
4 år
Engelska
Campusstudier