BACHELORSTUDIES

Se kandidatprogram i Affärsadministration 2020 i Orlando i USA

En Bachelor 's examen kan leda pedagogiska dörrar, ge möjlighet till avancemang, eller lägga grunden för att uppnå en avancerad examen. Vårt mål är att hjälpa blivande studenter navigera processen programval framgångsrikt. Vi gör det enkelt genom att effektivisera sökandet.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

North Orlando, en stad i Florida och länet placerar i Orange County är smeknamnet som "Den vackra staden". Det finns en lång lista över högskolor och universitet som tjänar staden. På grund av naturskönhet och webbplatser turism, är miljön i denna stad perfekt för högre utbildning.

Be om information Kandidatprogram i Affärsadministration i Orlando i USA 2020

3 Resultat i Affärsadministration, Orlando Filter

Kandidatexamen i företagsekonomi

Florida Christian University
BSc
<
Heltid
<
3&nbsp;-&nbsp;4 år
Portuguese
Spansk
Internet

Studerande från kandidatexamen i företagsekonomi har möjlighet att hitta ett brett och varierat arbetsområde, från ministrar till yrkesverksamma och från lokala byråer i form ...

Läs mer

Civilekonom

Ambra College
Kandidatexamen
<
Heltid
<
Deltid
<
5 år
Engelska
Portuguese
Campusstudier
Internet

bättre hantera ditt eget företag eller utvecklas i tränarkarriär. Utveckla professionella kommunikationsförmåga, lagarbete, kritiskt tänkande, beslutsfattande och etik; plus b ...

Läs mer

Bachelor of Science i Business Administration - bokföring

Webber International University
BSc
<
Heltid
<
4 år
Engelska
Campusstudier

Detta program är utformat för att ge examen med den konceptuella bokföring och affärs kunskap som krävs som en grund för att föra en redovisning karriär.

Läs mer