BACHELORSTUDIES

Se kandidatprogram i Affärsadministration 2021 i Evansville i USA

En kandidatexamen utfärdas till studenter som uppfyller de nödvändiga kraven vid den högskola eller det universitet de studerar vid. Kraven omfattar tre till sju års studier med specifik fokus på ett ämne, det som vanligen kallas studentens "major", eller huvudämne.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Evansville är den tredje största staden i delstaten Indiana. Det är känt för att vara ett företag nav för ett handelsområde som består av stater i Kentucky, Illinois och Indiana.

Be om information Kandidatprogram i Affärsadministration i Evansville i USA 2021

2 Resultat i Affärsadministration, Evansville Filter

Bachelor of Business Administration

University of Southern Indiana
Kandidatexamen
Sep 2021
<
Heltid
Engelska
Campusstudier

Vår kandidatexamen i företagsekonomi betonar praktisk kunskap tillsammans med affärsteori. Du tar utmanande, engagerande företagsekonomiska kurser som ger ett verkligt perspek ...

Läs mer

Bachelor of Science in Business Administration, Logistics and Supply Chain Management

University of Evansville
BSc
<
Heltid
<
4 år
Engelska
Campusstudier

Logistik och Supply Chain Management (LSCM) major vid University of Evansville förbereder studenter att veta hur man bäst planerar, kontrollerar och hanterar flödet av varor, ...

Läs mer