Filter
Kandidatexamen
Kenya Kikuyu Studietyp: Distansutbildning Tempo: Alla

Se kandidatprogram i Affärsadministration på distans i Kikuyu, Kenya 2019

En kandidatexamen är ett kännetecken på högre utbildning. De som dedicerar tre till sju år av sitt liv till att studera på ett studieprogram kan få en kandidatexamen. En kandidatexamen kan man ta i en mängd olika ämnen inom humaniora och vetenskap.

Medan distanskurser har förfallodatum som måste uppfyllas, det är en fantastisk affär för efterlevnad så att när du kan utföra uppdrag när du studerar på distans. Med online-alternativet, kan du avsluta diskussionsgrupp som krävs för att återgå till arbetet och sedan gå efter jobbet om det behövs. Distanskurser kan tas på den ort som du har tillgång till Internet. Du kan även fylla i klasser från Internet loungen i alla hotell runt om i världen om du behöver en semester.

Ett land som finns i Östafrika är officiellt kallas Republiken Kenya. Även utbildningssystemet var koloniala och Storbritanniens, landet har idag ett 8-4-4 system för utbildning. 8 år av primära och 4 år för gymnasieutbildning. Den universitetsutbildning tar 4 år. Detta ersatte 7-4-2-3 systemet.

Be om information Kandidatprogram i Affärsadministration på distans i Kikuyu i Kenya 2019

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Affärsadministration, Kikuyu, Distansutbildning

The Presbyterian University of East Africa

Vår Bachelor of Business Administration Programmet har en unik uppsättning av enheter som ger hög kvalitet och progressiva studievägar som gör att du kan få en förståelse ... [+]

Skolan för företag och förvaltning studier har åtagit sig att tillhandahålla högkvalitativ utbildning som kommer att påverka hela världen.

Vår Bachelor of Business Administration Programmet har en unik uppsättning av enheter som ger hög kvalitet och progressiva studievägar som gör att du kan få en förståelse för grundläggande och avancerade koncept för företag, ekonomi och redovisning, informationssystem, marknadsföring och management. I din tredje året och fjärde året du kommer att ta alternativ från en rad olika alternativ, som specialiserat som din karriär intressen utvecklas.

Bachelor of Business Administration fungerar som en utmärkt grund för ett brett spektrum av företag och förvaltning karriärer. Programmet ger en bred, noggrann och fullt integrerad utbildning i teori och praktik av företagsledning, och har som inriktning begreppet organisationen och dess omvärld. Det ökar självförtroendet och förmågan att kritiskt värdera företag och förvaltning och utveckla lösningar från de moraliska, professionella och akademiska perspektiv. Programmet är utformat för dem som försöker att bidra till att förbättra en organisations övergripande resultat i dagens starkt konkurrensutsatta affärsvärld.... [-]

Kenya Kikuyu
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
30 månader
Internet
Läs mer på svenska