Se kandidatprogram i Affärsadministration 2020 i Krems an der Donau i Österrike

Man tar en kandidatexamen genom att slutföra ett studieprogram vid det universitet eller den högskola man väljer att studera vid. Att göra detta kan ta tre till sju år beroende på var man studerar någonstans.Republiken Österrike har en omfattande politiska, pedagogiska och konstnärliga kultur. Geografi Österrike möjliggör också för alla typer av säsongens upplevelser.Krems är en va… Läs mer

Man tar en kandidatexamen genom att slutföra ett studieprogram vid det universitet eller den högskola man väljer att studera vid. Att göra detta kan ta tre till sju år beroende på var man studerar någonstans.

Republiken Österrike har en omfattande politiska, pedagogiska och konstnärliga kultur. Geografi Österrike möjliggör också för alla typer av säsongens upplevelser.

Krems är en vacker stad i Österrike. Att vara den femte största, har den värd några anmärkningsvärda utbildningscentra såsom Donau University Krems, IMC Fachhochschule Krems och många andra tekniska institut.

Be om information Kandidatprogram i Affärsadministration i Krems an der Donau i Österrike 2020

Läs mindre
IMC University of Applied Sciences Krems
Krems an der Donau, Österrike

Företagsekonomi kandidatexamen kombinerar företagsekonomi med ledarskap, förbereder dig för en internationell karriär.

Företagsekonomi kandidatexamen kombinerar företagsekonomi med ledarskap, förbereder dig för en internationell karriär. -
Kandidatexamen
Heltid
6 terminer
Engelska
01 Sep 2020
31 Mar 2020
Campusstudier
 

TIP! If you represent a school and want to add your programs to our listings, contact us here