BACHELORSTUDIES.SE

Kandidatexamen i Administratör för parker och grönområden 2020

Kanske den mest eftersträvas av alla eftergymnasiala utbildning grader är kandidatexamen ett intyg om avancerad kunskap typiskt tilldelas efter en kurs av intensiva studier vid ett universitet. Denna kurs kan vara upp till fyra år, beroende på studien, och är typiskt ett krav för högre betalda, vit krage jobb. En kandidatexamen är en förutsättning för en magisterexamen eller doktorsexamen.

Vad är en kandidatexamen i Parks and Recreation Management? Denna grad utrustar eleverna med de kunskaper som behövs för att effektivt hantera fritidsanläggningar och turistcentrerad anläggningar av alla slag. Program kan omfatta koncentrationer i parkförvaltning och resor / turism. Alla koncentrationer fokuserar mycket på att utveckla ledarskap och företagsledning färdigheter utöver honing tal och lyssna talanger. Kurser betonar etik och kundservice bästa praxis ingår ofta.

Bland de bästa fördelarna med denna kandidatexamen är de ökade arbetstillfällen från arbetsgivare som kan granska tjänar en grad som bevis på en framtida anställdas uthållighet och engagemang för att slutföra mål. Att ha en kandidatexamen kan också hjälpa till när du vill förhandla om en högre lön.

Hur mycket det kommer att kosta att få din examen kan bero på var du väljer att gå i skolan, hur länge programmet är och annan skolspecifika uppgifter. Ring dina potentiella skolor att lära sig mer om sina kostnader.

Mottagare av en kandidatexamen i Parks and Recreation hantering ofta befinner sig kvalificerade för flera jobb. De som gillar att arbeta utanför kan titta på karriärer som frilufts planerare, parkförvaltare eller fält instruktörer. Fler kundinriktade grad innehavare kan välja positioner som läger handledare eller hälsa och välbefinnande instruktör. Alla jobb delar fokus på att upprätthålla anläggningar och verksamheter i samhället inställningar.

Eftersom denna grad växer mer uppskattad, fler och fler skolor som erbjuder det både on- och offline. Vi har gjort att välja rätt skola lätt. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.

6 Resultat i Administratör för parker och grönområden Filter

Ungkarl i utomhus äventyr ledarskap

Montana State University Billings
Campusstudier Heltid 4 år September 2020 Amerikas förenta stater Billings

Outdoor Adventure Ledarskap grad är utformad för att förbereda studenterna för karriärer i en mängd olika ledarskaps inställningar med hands-on lärande. Programmet utvecklar studentens kunskaper i gruppdynamik, ledarskapsprinciper, pedagogiska filosofi, liksom undervisning och kommunikation. Denna grad kombinerar studier av utbildning och ledarskap teori och praktik med teknisk utomhus resor och äventyr. Studenterna kommer att förvärva och förbättra miljö färdigheter och kunskaper i samband med en rad olika populationer, inklusive pensionärer och ungdomar i riskzonen; och utforska frågor som sträcker sig från etiska kontroverser och riskhantering till programdesign.

Kandidatexamen i utomhuspedagogik

Black Hills State University
Campusstudier Heltid September 2020 Amerikas förenta stater Spearfish Rapid City

The Outdoor Education stora kombinerar studera naturhistoria, utbildningsmetoder och naturupplevelser. Detta program innehåller högt kvalificerade lärare från många discipliner inklusive: tolkning, miljöutbildning, erfarenhetsbaserat utbildning, fysisk ...

Kandidatexamen i rekreationsledarskap

Ferrum College
Campusstudier Heltid 4 år Kontakt Skolan Amerikas förenta stater Ferrum

Rekreationsledarskapsprogrammet grundar sig på principen att hälsosam fritids- och fritidsaktiviteter är avgörande för utvecklingen av den fullständiga individen med ett holistiskt sätt att leva. Rekreationsprofessorn, oavsett den specifika sektorn, är avgörande för att leverera högkvalitativa fritids- och fritidserfaringar som påverkar individer på meningsfulla sätt.

Ungkarl i turism och kultur ledning

Polytechnic Institute of Tomar
Campusstudier Heltid Deltid Oktober 2020 Portugal Tomar

Utbildningen syftar till att ge studenterna en teknisk och humanistisk bakgrund som gör det möjligt för dem att bidra till den portugisiska och europeiska kulturarvet i linje med en hållbar turistnäringen och med hänsyn till sambandet mellan turism och kulturaktiviteter.

Kandidat i Resort Rekreation och Hospitality Management

Slippery Rock University
Campusstudier Heltid Deltid September 2020 Amerikas förenta stater Hala sten

Resa! Äventyr! Spännande platser! Dröm inte bara om det, lev det! Bli en del av den dynamiska och växande rekreationsorten, gästfriheten, evenemangshanteringen och turistindustrin. Om du ser dig som en konferensserviceman, är specialplanerare, receptionchef, rekreationschef eller generalchef, gästfrihet, evenemangshantering och turistavdelningen Slippery Rock University platsen för dig!

Ungkarl i rekreation, äventyr utbildning och fritid förvaltning

Paul Smith's College
Campusstudier Heltid September 2020 Amerikas förenta stater Paul Smiths

Kandidatexamen i rekreation, Äventyr Utbildning och fritid Management - Lär dig att arbeta med olika grupper för att utforma och leverera högkvalitativa rekreation upplevelser som är ekologiskt och ekonomiskt sund. Experiential utbildning, ledarskap, ledningskompetens och äventyr möjligheter är tyngdpunkten i denna kandidat-utbildningsprogrammet.