Filter
Kandidatexamen
Portugal Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se kandidatprogram i Administratör för parker och grönområden i Portugal 2020

Man tar en kandidatexamen genom att slutföra ett studieprogram vid det universitet eller den högskola man väljer att studera vid. Att göra detta kan ta tre till sju år beroende på var man studerar någonstans.

Studenter som frossar utomhus kan njuta av att studera parker och rekreationshantering. Denna utbildningsutbildning lär eleverna hur man hanterar lokala samhällscentra eller nationella skogar genom att titta på underhåll av utrustning, säkerhetsbestämmelser och programkoordinering.

Portugal är ett av de varmaste europeiska länder. Högskoleutbildningar är mycket prisvärd. I själva verket Portugal har en av de lägsta levnadskostnader för studenter. Njut av de fantastiska stränderna i Algarve eller de gamla historiens vingslag i huvudstaden Lissabon.

De mest populära kandidatprogrammen i Administratör för parker och grönområden i Portugal 2020

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Administratör för parker och grönområden, Portugal

Polytechnic Institute of Tomar

Utbildningen syftar till att ge studenterna en teknisk och humanistisk bakgrund som gör det möjligt för dem att bidra till den portugisiska och europeiska kulturarvet i l ... [+]

Turism och kulturarbete

Mål

Utbildningen syftar till att ge studenterna en teknisk och humanistisk bakgrund som gör det möjligt för dem att bidra till den portugisiska och europeiska kulturarvet i linje med en hållbar turistnäringen och med hänsyn till sambandet mellan turism och kulturaktiviteter. Denna studie Programmet omfattar ett brett spektrum av områden såsom lag, redovisning, matematik, Information och kommunikation, språk och administration.

professionella mål

Karriärmöjligheter för akademiker från detta program bland annat att arbeta i lokala, centrala och regionala myndigheter, offentliga eller privata organisationer som bedriver markförvaltning och offentlig turist- och privata kulturell underhållning organisationer; turistföretag och resorts; researrangörer och resebyråer; konsult- och projektbolag; internationellt samarbete, särskilt inom ramen för gemenskapen portugisiskspråkiga länder; yrkesutbildning. Utexaminerade från denna studie programmet är beredda att fungera som:... [-]

Portugal Tomar
Oktober 2020
Portuguese (Portugal)
Heltid
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska