Filter
Kandidatexamen
Europa Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se kandidatprogram i Administratör för parker och grönområden Europa 2020

En kandidatexamen är en fyraårig grundexamen och är en standard för högre utbildning i större delen av världen. Kandidatexamen kan tjänas på statliga universitet, vid privata universitet, på community college och via online universitet.

Studien av parker och rekreationshantering fokuserar på hur marknadsföring, kommunikation, personalresurshantering och politik kan påverka lokala och nationalparker. Denna utbildning kan leda till en karriär som förvaltar privata eller offentliga parker.

Europa är den sjätte största kontinenten och omfattar 47 länder och diverse beroenden, öar och territorier. Det gränsar till Medelhavet i söder, Asien i öster, och Atlanten i väster.

Se alla kandidatprogram i Administratör för parker och grönområden Europa 2020

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

1 Resultat i Administratör för parker och grönområden, Europa

Polytechnic Institute of Tomar

Utbildningen syftar till att ge studenterna en teknisk och humanistisk bakgrund som gör det möjligt för dem att bidra till den portugisiska och europeiska kulturarvet i l ... [+]

Turism och kulturarbete

Mål

Utbildningen syftar till att ge studenterna en teknisk och humanistisk bakgrund som gör det möjligt för dem att bidra till den portugisiska och europeiska kulturarvet i linje med en hållbar turistnäringen och med hänsyn till sambandet mellan turism och kulturaktiviteter. Denna studie Programmet omfattar ett brett spektrum av områden såsom lag, redovisning, matematik, Information och kommunikation, språk och administration.

professionella mål

Karriärmöjligheter för akademiker från detta program bland annat att arbeta i lokala, centrala och regionala myndigheter, offentliga eller privata organisationer som bedriver markförvaltning och offentlig turist- och privata kulturell underhållning organisationer; turistföretag och resorts; researrangörer och resebyråer; konsult- och projektbolag; internationellt samarbete, särskilt inom ramen för gemenskapen portugisiskspråkiga länder; yrkesutbildning. Utexaminerade från denna studie programmet är beredda att fungera som:... [-]

Portugal Tomar
Oktober 2020
Portuguese (Portugal)
Heltid
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska