Kandidatexamen med en major i matematik

Allmänt

Programbeskrivning

Matematik

Är det tilltalande att tänka sig att skriva datorprogram, skapa lösningar på verkliga problem med matte eller hjälpa barn att lära sig att älska matematik också? Om du gillar matematikens precision och skönhet, kanske du vill vara en av de människor som lever för att hitta lösningar.

Matematikavdelningen vid Erskine College syftar till att hjälpa eleverna att öka sina problemlösningsförmåga och abstrakt resonemang för att förbereda dem för ett snabbt föränderligt samhälle.129268_IMG_3491.jpg

Erskines matematikavdelning innehåller ett rent matematikspår och ett lärarutbildningsprogram. Det rena spåret förbereder eleverna på grundnivåstudier inom matematik samt karriär inom teknik, informationsvetenskap, affärer, juridik och forskning.

Lärarnas certifieringsprogram förbereder eleverna att undervisa matematik klasser på mitten och gymnasiet, där kvalificerade matte lärare är i hög efterfrågan. En minor i utbildning krävs för det här spåret.

Nyutexaminerade med en examen i matematik har gått vidare till skolan i matematik, fysik, statistik, datavetenskap, filosofi och till och med ungdomsdepartementet. Några arbeten i branschen, undervisa matematik i gymnasiet, använda sina färdigheter i Försvarsmakten eller öva lag. En blev till och med en musiker.

antagning

Admissionskontoret accepterar ansökningar på rullande basis. Studenter kan ansöka om tillträde från och med 1 januari året före avsedd anmälan och beslut om anmälan för fullständiga ansökningar kommer att skickas på rullande basis. Studenterna ska bekräfta sin anmälan av de nationella kandidaternas svardatum, den 1 maj.

Internationella studenter
  1. Inlämnad ansökan. Det finns en $ 25 avgift för alla applikationer.
  2. Inlämning av transkriptet. Måste översättas till en amerikansk 4,0 graders skala och gå igenom WES eller ECE.
  3. SAT-poäng.
  4. Engelska språkfärdighetstest. Engelska kunskaper krävs när en studerandes modersmål inte är engelska. Rekommenderat TOEFL-poäng: 70 iBT (Internet-baserat test) eller IELTS-poäng: 6,0

Vid godkännande måste studenten lämna in en anmälningsavgift och Finansintyg. En I-20 kommer då att utfärdas så att studenten får en visering. Studenten ansvarar för eventuella avgifter i samband med förvärv av studentvisum.

Inskrivningsavgift

Alla antagna studenter är skyldiga att skicka in en anmälningsavgift för att reservera sin plats i den kommande klassen. Inskrivningsavgifter accepteras så länge som det finns ledigt utrymme i den inkommande klassen. Denna anmälningsavgift är återbetalningsbar för fall sökande om inte annat anges om skriftlig begäran senast den 1 maj.

129269_IMG_4260.jpg

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

As one of the oldest and most prestigious church-related liberal arts college in the South, Erskine prizes academic rigor and Christian authenticity. Our graduates lead companies, influence profession ... Läs mer

As one of the oldest and most prestigious church-related liberal arts college in the South, Erskine prizes academic rigor and Christian authenticity. Our graduates lead companies, influence professional fields, and make their mark on our culture in many other ways. Läs mindre