Kandidatexamen i träningsvetenskap och hälsofrämjande

Allmänt

Programbeskrivning

De dokumenterade hälsoeffekterna av fysisk aktivitet har gjort övervakade träningsprogram, personlig träning och andra hälsofrämjande initiativ ett integrerat inslag av förebyggande medicin.

Hjälp andra att förbättra sin livskvalitet genom vetenskapslinsen som biologi, anatomi och fysiologi som en övningsvetenskap och hälsofrämjande stor eller mindre.

Anpassa din utbildning med Sports Science eller Health and Wellness Management spåret och förbered dig för att följa din valda karriärväg.

Övningsvetenskapliga och hälsoprojektionsprogrammet

Övningsvetenskapliga och hälsofrämjande programmet fokuserar på fysisk aktivitet och rollen som kost och näring för att upprätthålla god hälsa, kardiovaskulär uthållighet, muskelsäkerhet och uthållighet, flexibilitet, smidighet och idrottsförmåga. Lär dig hur en hälsosam livsstil kan kompensera åldrandet, förebygga och hantera sjukdomar, och behålla en persons livskvalitet.

Anpassa din utbildning med Sports Science-spåret, som förbereder dig för en karriär inom allierad hälsa, eller Health and Wellness Management-spåret, som förbereder dig för en karriär inom allmän hälsa och välbefinnande.

En signaturkomponent i programmet Övningsvetenskap och hälsofrämjande har varit integreringen av den akademiska läroplanen med den dagliga verksamheten vid Dixon Center (Cabrinis sport- och rekreationscenter), inklusive delar av sina gym och Human Performance Laboratory.

Integrering av akademiker med gymnasiet, vattenbruk, intramurals, rekreations- och interkultur- och idrottsutbildningar i Dixon Center ger en utmärkt modell för förberedelser för den framtida arbetsplatsen.

Sysselsättningsutsikter

Förutom att vara väl förberedd för att gå in på doktorandstudier inom ett antal discipliner, hittar yrkeshögskolor i yrkeshögskolan karriärer inom områden som:

 • Sportskonditionering
 • Corporate och community wellness
 • Hjärtrehabilitering
 • Kommersiell träning
 • Wellness för åldrande vuxna
 • Sjukgymnastik
 • Barnens övning
 • Sjukhusbaserad träning

Programhöjdpunkter

 • Arbeta nära med fakulteten
 • Anpassa din utbildning med Sports Science eller Health and Wellness Management-spåren
 • Integrera din kunskap med Dixon Center (Cabrins sport- och rekreationscenter), inklusive delar av sina gym och Human Performance Laboratory

Färdigheter Lärt

 • Administrera bedömningar och förorda lämpliga tränings- och näringsregimer baserat på en analys av behov
 • Kommunicera tydligt och effektivt i en-till-ett-rådgivningsinställningar och när du gör presentationer till grupper
 • Demonstrera professionell vetenskaplig eller affärsmässig skrivkunskaper som är lämpliga för disciplinen
 • Förbliv aktuell inom disciplinen genom hela din karriär genom informationskompetens och resursförmåga

Cabrini University ligger i ett säkert samhälle ett kort tågresa från Philadelphia. Vi är några minuter från King of Prussia Mall det största shoppingkomplexet på East Coast, och mindre än tre timmar från New York City och Washington, DC

Den genomsnittliga akademiska och behovsbaserade stipendiet är $ 23,000.00. Vår totala beräknade kostnad är $ 46,000.00. Cabrini rankas som ett högt litet universitet och ett bra värde för studenter med över 35 akademiska majors.

Studentlärarförhållandet 16 till 1

Genomsnittlig klassstorlek 16

92% av heltidsfakulteten har doktors- eller terminalutbildning.

92% av kandidaterna i Cabrini är anställda, på grundskolan eller genom att fylla ett tjänsteår inom 10 månader efter examen.

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

Founded in 1957, Cabrini University is a residential Catholic institution in Pennsylvania that welcomes learners of all faiths, cultures, and backgrounds.

Founded in 1957, Cabrini University is a residential Catholic institution in Pennsylvania that welcomes learners of all faiths, cultures, and backgrounds. Läs mindre