Kandidatexamen i redovisning - LIU Brooklyn

Allmänt

Programbeskrivning

Handla om

120-poängen BS i redovisning förbereder eleverna för godkännande i olika masterprogram och för anställning i antingen offentliga, privata, offentliga eller icke-vinstdrivande sektorer utöver inträdesnivåer i företag, ekonomi och redovisning. Eleverna lär sig grundläggande färdigheter inom ekonomisk och administrativ redovisning, beskattning och revision. Läroplanen ger en systeminriktning för att förbereda studenterna att vara tekniskt kompetenta, varna för etiska problem och kunna anpassa sig till förändringar i teknik, reglering och globalisering.

Studieklubbar för redovisningshögskolor inkluderar Räkenskapsföreningen, som regelbundet sponsrar professionella evenemang och värdföreläsningar av gästhögtalare i redovisningsprofessionen. National Association of Black Accountants erbjuder studenterna möjlighet att delta i mentorskap och lärlingsprogram, vilket ger dem den praktiska erfarenheten som är så kritisk för framtida arbetsgivare.

Redovisningsstudenter hjälper också låginkomsttagare, funktionshindrade och icke-engelsktalande individer i samhället med sin årliga skatteförberedelse genom programmet VITA (Volunteer Income Tax Assistance).

Finans, redovisning och beskattning

Avdelningen för ekonomi, redovisning och beskattning erbjuder utbildningsprogram som leder till många spännande karriär inom bank, offentlig redovisning, rådgivning och regering, förutom att förbereda införandet av MBA-program och lagstadium samt andra avancerade utbildningsprogram.

Eleverna lär sig grundläggande färdigheter inom ekonomisk ledarskapsskatt, beskattning och revision. Vår läroplan ger en systeminriktning för att utveckla studenter som är tekniskt kompetenta, varna för etiska problem och kan anpassa sig till förändringar i teknik, reglering och globalisering.

Entreprenörskap @ LIU

Entreprenörstänkare skapar värde i samhället med hjälp av innovation under osäkerhetsförhållanden. Möjligheten att tänka entreprenörskap är avgörande för alla studenter, oavsett deras huvudplan eller karriärplaner. Entreprenörskapsprogrammet på LIU Brooklyn är utformat för att engagera eleverna att tänka på entreprenörskap medan de lär sig hur de ska kunna utföra sina syn på ett effektivt och effektivt sätt.

Entreprenörsprocessen kräver att eleverna ställer svåra frågor om karaktären av deras satsning med hjälp av färdigheter som utvecklats i hela affärsområdet. Vilka är fördelarna med produkten eller tjänsten och hur skiljer den sig ifrån konkurrensen? Vad är målmarknaden och hur kommer den att penetreras? Hur kommer produkten eller tjänsten att produceras? Vilken personal krävs och hur kommer de att hanteras? Vad är riskerna med venture och vad kan man göra för att minska dem? Vilka är de ekonomiska konsekvenserna av planen? Vilka resurser, inklusive finansiering, krävs?

Det bästa sättet att förstå entreprenörsförloppet är att ta ett praktisk och erfarenhetssätt. I den här majoren kommer studenterna att interagera i stor utsträckning med näringslivet både inom och utanför klassrummet och skapa en plan som är både försvarlig mot potentiella investerare och verkställbar i den verkliga världen.

Det finns tre sätt att studera entreprenörskap på LIU Brooklyn. På grundnivå finns en stor och en mindre tillgänglig.

Studentföreningar, organisationer

Handelshögskolan, offentlig förvaltning och informationsvetenskap har ett antal studentföreningar, organisationer och klubbar som studenter kan ansluta sig till. Dessa grupper ger studenterna möjlighet att träffas och att nätverkas med andra studenter, fakultetsmedlemmar och yrkesverksamma som delar liknande intressen. De främjar personlig och professionell tillväxt och ledarskapsmöjligheter utanför klassrummet och är underbara tillägg till ditt resumé. Denna webbsida ger en bred översikt över varje grupp. Vi uppmanar studenter att engagera sig i gruppen som relaterar till sin karriärväg. De studenter som ännu inte har valt en major kan också bli involverade i dessa studentföreningar, organisationer eller klubbar för att utforska olika karriärvägar i Handelshögskolan, Public Administration och Information Sciences.

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

Long Island University's mission is to provide excellence and access in private higher education to people from all backgrounds who seek to expand their knowledge and prepare themselves for meaningful ... Läs mer

Long Island University's mission is to provide excellence and access in private higher education to people from all backgrounds who seek to expand their knowledge and prepare themselves for meaningful, educated lives and for service to their communities and the world. Läs mindre
New York , Brookville + 1 Mer Mindre