Kandidatexamen i psykologi

Allmänt

Programbeskrivning

Med prisbelönta fakulteten, state-of-the-art faciliteter och varierade forskningsmöjligheter kommer Hopes psykologiska avdelning att förbereda dig för olika samtal och karriärer.

I hoppet dykar psykologistudenterna i början av studien av människans sinne och beteende. Utöver information, deltar vi i bildandet genom integrerad vetenskaplig utredning, erfarenhet av fält, perspektivupptagning och trosförlovning.

Vi odlar:

 • Kunskap inom de stora områdena psykologi
 • Vetenskaplig förfrågan färdigheter
 • Kritiskt tänkande och kommunikationsförmåga
 • Service-learning och field experience
 • Etiskt och moraliskt engagemang för socialt ansvar i en mångsidig värld
 • Professionell utveckling
 • Förlovning med tro och lärande

Du lär dig och samarbetar i A. Paul Schaap Science Centers smarta klassrum, 8-rums observationsundervisning utrustad med envägsspeglar, avancerad forskningsundervisningslab och 30 laboratorier för forskning.

Forskning är ett led i vår praxis och våra utbildningsprogram, och våra studenter är avgörande för processen. Du kommer att arbeta tillsammans med vår framstående fakultet för psykologiska forskningsprojekt och i våra laboratorier. Många av våra elever som bedriver övervakad forskning fortsätter att presentera på konferenser själva, och några publiceras till och med!

Vår fakultet är erkänd regionalt och nationellt; de tjänar utmärkelser och utmärkelser varje år. Från läroboken till forskarutgivning jobbar dina professorer aktivt inom sina områden.

Med en psykologi examen från Hope, kommer du att engagera sig i ett viktigt lärande som formar din kunskap om fältet, hur man bedriver forskning och hur man arbetar med andra - färdigheter som bär livslångt värde, oavsett om du bedriver grundskola eller dyker rätt in i din karriär efter studenten.

Examensarbete

Fördjupa dig i studien av mänsklig tanke och beteende med en major eller minor i psykologi. Vi erbjuder båda, med alternativ för specialiteter inom sekundärlärare, omvårdnad och neurovetenskap.

Oavsett om du planerar att bedriva doktorsexamen i psykologi eller tillämpa din förståelse för mänsklig dynamik på arbetsplatsen, så utrustar vårt program dig för att göra en meningsfull skillnad i världen.

 • Psykologi Major
 • Psykologi mindre
 • Psykologi för sekundär undervisning
 • Psykologi för sjuksköterskor

Studenter som är mindreåriga i psykologi för omvårdnad måste ta minst 20 hp i psykologi. Nursing Research (NURS 380) kommer att uppfylla forskningsmetodik kompetensen, men räknas inte för psykologi krediter.

Kurser

Vår avdelning erbjuder psykologi kurser undervisad av nationellt erkänd fakultet i state-of-the-art forskningsanläggningar.

Som student i psykologi i Hope, engagerar du dig i en läroplan som kombinerar specialiserade kursarbeten, samarbetsforskning och praktisk erfarenhet hos vår fakultet.

Efter studenten

Våra kandidater har gått på att vinna avancerade grader och driva karriär inom psykologi, medicin, socialt arbete och lag.

Som en psykologi examen med en examen från Hope, kommer du att vara utrustad med en stark förståelse för mänsklig tanke och beteende, avancerade kritiska tänkande färdigheter och en värdefull förmåga att förstå de som finns omkring dig.

Om du planerar att bedriva doktorsexamen, har vi många forskarskolor till dig. Planerar du att gå med i arbetskraften? En psykologi grad ger en värdefull grund för många karriärer.

Våra nyutexaminerade har gått vidare för att driva doktorsavhandlingar, MSWs, lagskolan och läkarskolan. Sjuttio procent av våra studenter hittade anställning inom sex månader efter examen, medan 38 procent inskrivna sig på grundskolan.

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

Hope College is a private, Christian liberal arts college in Holland, Michigan. It opened in 1851 as the Pioneer School by Dutch immigrants four years after the community was first settled.

Hope College is a private, Christian liberal arts college in Holland, Michigan. It opened in 1851 as the Pioneer School by Dutch immigrants four years after the community was first settled. Läs mindre