Mänskligt beteende fascinerar dig som det studeras av psykologer mer specifikt? Teman för modern psykologi som neurobiologi, mänsklig utveckling, psykopatologi och bedömnings- och rådgivningsteknik väcker denna törst för kunskap? Psykologiprogrammet erbjuder dig solid träning i alla dessa dimensioner.


Studentprofil


Att veta hur man lyssnar och kommunicerar med lätthet. Visar nyfikenhet om både normalt och abnormt mänskligt beteende. Demonstrera rigor, kritiskt tänkande och öppenhet.


Programöversikt


För att noggrant undersöka djupet av mänskligt beteende finns en rad kurser tillgängliga för dig. Vissa kommer att fokusera mer på de stora teorier som fördjupa vår förståelse för människan. Andra, å andra sidan, kommer att vara intresserade av de vetenskapliga, metodologiska och analytiska verktygen som ger tänder teorier. Förutom denna verktygslåda är färdigheter och know-how som förbereder dig att ingripa bättre. Det psykosociala ingripandet är inte den enda banan som våra kandidater tar. denna kandidatexamen kan också förbereda dig för undervisning och examen studier.


Villkor för antagning

Inträde av utländska sökande från gymnasiet

Université de Hearst accepterar ansökningar från studenter runt om i världen för grundutbildning. Du måste ha slutfört ditt gymnasiet innan du genomför grundutbildning vid Université de Hearst . Du måste också skicka in ett certifikat för de universitetsförberedande kurser du deltog i gymnasiet. Du behöver vanligtvis ett övergripande medelvärde på minst 70% (B) eller motsvarande för att kvalificera dig för de flesta grundutbildningsprogram. Självklart, om dina betyg ligger över minimumsgenomsnittet är dina chans att bli entré bättre.

Inträde av utländska sökande från universitet och högskolor

Université de Hearst accepterar också ansökningar för utländska studenter och högkvalificerade utländska studenter som studerar vid andra erkända universitet eller högskolor som vill överföra till ett andra eller tredje år första cykeln. Om detta är fallet beror din behörighet på de betyg som erhållits i de obligatoriska kurserna och efterskolan. ANMÄRKNING: Du måste normalt ha fyllt minst motsvarande ett års studier (tio kurser eller 30 hp) för att söka tillträde till det andra året av ett grundutbildningsprogram.

För att göra det möjligt för oss att studera överföringen av potentiella krediter måste ni lämna in de officiella beskrivningarna av alla kurser (på franska eller engelska) som tagits vid de gymnasieskolor som deltog i.

Om du inte har det önskade antalet ekvivalenskrediter, kommer bedömningen att baseras på de officiella betygen för din gymnasieutbildning och de betyg som du erhållit i dina gymnasieskolor. Du måste vanligtvis ha ett övergripande medelvärde på minst 70% (B) eller motsvarande att vara berättigad till Université de Hearst som överföringsstudent. Universitetet accepterar inte överföringen av personer som inte presterar bra på en annan post-sekundär institution.


Möjligheter för mindreåriga


Har du mer intresse för en disciplin? Stain din BA genom att välja en av följande mindre:

  • franska
  • geografi
  • historia
  • sociologi

En minor kräver totalt 24 hp, varav minst 6 hp är på 3000/4000-nivå och kan bestå av både obligatoriska eller valfria kurser. Observera att förutsättningarna gäller.

Program undervisas på:
  • Franska

Se 2 fler kurser från Université de Hearst »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Sep 2020
Duration
3 - 4 år
Heltid
Pris
6,030 CAD
$ 6,030 / år heltid för en avgift på 10 kurser
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sep 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sep 2020

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum