Kandidatexamen i multimedia och kommunikationsteknik

Allmänt

Programbeskrivning

Alltid på utkik efter genombrott i teknik? Fick en entreprenörsinstinkt och idéerna att börja förnya?

Kom och upptäck hur vi gör teknik för oss, lås upp sin potential och samhället kan tacka dig.

Vår kandidatexamen för multimedia och kommunikationsteknik är en engelskspråkig examen som förbereder globalt inriktade studenter för en karriär i den digitala världen.

Ansök och du kan spendera de närmaste tre åren i den livliga och historiska staden Antwerpen i Belgien.

Graden i korthet

Du kommer att utveckla tekniska färdigheter, spetskompetens och strategisk inblick för att hjälpa dig att skina i den snabba multimedia världen.

Från och med dag 1 förbereder vårt projektbaserade tillvägagångssätt och globala perspektiv dig till arbete som digital nomad.

Upptäck hur man skapar och hanterar webbplatser, lär dig konsten att skapa audiovisuella produktioner, fördjupa dig i den virtuella verkligheten och använd programmering för att få teknik som fungerar för dig.

Att hålla användarupplevelsen i åtanke, hitta lösningar på verkliga utmaningar med hjälp av artificiell intelligens, ökad verklighet och Dina Internet.

Fick en entreprenörslig sträck? Då ansöka om student entreprenörs status och om du lyckas fortsätta din egen start. Eller välj att åka utomlands för ett annat slags äventyr, och spendera din praktik på fyra månader i ett företag.

Efter studenten

Vårt program handlar om att få dig redo för arbete. Exempel på några av de möjliga karriärerna du kan bedriva är: digital strateg, innovationschef, tillväxthackare, digital transformator, kreativ tekniker, lösningsarkitekt och digital produktdesigner.

Eller kanske du vill fortsätta med dina studier? Då är en magisterexamen inom industriell eller elektronisk teknik eller produktdesign också potentiella alternativ.

Studie i Antwerpen, Belgien

  • En livlig stad av lärande med mer än 44.000 heltidsstudenter
  • Hem till den näst största hamnen i Europa, världens diamanthuvudstad, en blomstrande modeindustri och ett konstnärligt arv av världsberömda
  • Bryssel, Paris, London och Amsterdam är alla inom bekvämt räckhåll med tåg.

Terminsavgift

Undervisningsavgiften för läsåret 2019-2020 är följande:

  • Studenter utanför EES: 6112,80 €
  • EES-studenter: 938,80 euro

Språkkrav

Programmet lärs på engelska, så studenterna måste ha en bra kunskaper i det engelska språket. Observera att du kanske behöver ett engelskspråkigt certifikat som IELTS: 6.0 eller TOEFL iBT: 87.

Ansökningstiden

  • Icke-EEA-studenter: 15 maj 2019
  • EES-studenter (utan IELTS: 6,0 eller TOEFL iBT: 87 certifikat): 12 juni 2019
Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

Karel de Grote University College has more than 12,000 enrolled students and employs about 1,000 staff members.

Karel de Grote University College has more than 12,000 enrolled students and employs about 1,000 staff members. Läs mindre