Grundutbildningen, Food Systems: Sustainability, Management and Technology, förbereder eleverna att bli expert Food Systems chefer. Programmet ger studenterna den tvärvetenskapliga kunskap som krävs för att arbeta inom näringslivet, miljön och naturresurshanteringen inom livsmedelssektorn. Den professionella profilen överensstämmer med strategin för hållbar utveckling som skisseras i Europeiska kommissionens meddelande "Innovativ för hållbar tillväxt: En bioekonomi för Europa".

Mer specifikt är kursutbildningen inriktad på att utrusta studenter med tvärfunktionella kompetenser som kombinerar förståelse för utbudskedjan och ekonomi och företagsledning med tekniskt kunnande för matförsörjning och konservering samt miljöhållbarhet. Resultatet är en tvärvetenskaplig studieplan fokuserad på metodiska aspekter och grundläggande färdigheter som kommer att fortsätta att vara användbara i framtiden.

Programmet ger studenterna metoder och verktyg för att analysera och hantera livsmedelsföretag och institutioner, t.ex. livsmedelsproduktion och bearbetningsföretag, varumärkesföretag och kooperativ, skyddskonsortier (dvs. SUB), moderna detaljhandelsföretagen, HoReCa företag, kvalitetscertifieringsföretag och de företag som främjar livsmedelsprodukter i Italien och utomlands.

Mat Systems: Hållbarhet, Management och Teknik grundutbildningen är uppdelad i tre specifika utbildningsvägar: den första fokuserar på ämnen relaterade till hållbarhet; den andra om ämnen som är kopplade till livsmedelsvetenskap och teknik, arbetar med miljöämnen i samband med den moderna bioekonomen. Eleverna erbjuds därför en rad olika alternativ. ett magisterexamenprogram.

Specifika utbildningsmål kan skilja sig, men de delar en gemensam nämnare. Faktum är att de alla bygger på sund metodisk utbildning och de verktyg som behövs för att lyckas med företagsledningen.

Program undervisas på:
Italienska

Se 4 fler kurser från University of Parma »

Senast uppdaterad May 29, 2019
Denna kurs är På campus
Startdatum
Okt 2019
Duration
3 år
Heltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Okt 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Okt 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum