Kandidatexamen i mat och dryck
National Kaohsiung University Of Hospitality And Tourism
Nyckelinformation
Campus läge
1號, Taiwan
språk
Engelsk,
Studieformat
Begär info
Varaktighet
Begär info
Takt
Begär info
Studieavgifter
Begär info
Ansökningstiden
Begär info
Tidigaste startdatum
Sep 2023
Stipendier
Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier
Introduktion
Avdelningen grundades i februari 1985. Skolan grundades. Den första inskrivningen av 50 studenter i vårklassen på den andra juniorhögskolan baserades på oberoende inskrivning. I februari i Kina var 50 studenter inskrivna i nattavdelningen på det andra juniorhögskolan. I augusti 1989 uppgraderades avdelningen för livsmedels- och dryckesförvaltning i samarbete med omstruktureringen av skolan för att inrätta avdelningen för livsmedels- och dryckesförvaltning och rekryterade 100 studenter från den första dagavdelningen. I augusti 1991 började man rekrytera 50 studenter till den första dagavdelningen. Fangfang yrkesverksamma inom mat och dryck.
I augusti 1993 började det att rekrytera studenter av den fjärde färdigheten och den andra färdigheten för fortbildningsavdelningen. Med förändringarna i utbildningspolitiken och antagningskanalerna 1996 började det rekrytera gemensamma specialklasser för industri-universitet (andra specialiteter), aktivt handleda missgynnade studenter, och 1997 stoppades inskrivningen av den andra specialavdelningen, och den viktigaste utbildningsstyrkan koncentrerades till utbildningssystemet med fyra färdigheter.
År 1999 avancerade klassen för avancerad utbildningsavdelning till 13:10 på eftermiddagen och de fyra färdighetskurserna för avdelningen för avancerad utbildning reviderades för att lägga till en ettårig praktik utanför campus som en obligatorisk kurs. Det totala antalet studenter från 103 till 104 läsår, 10 klasser på dagavdelningen med 4 färdigheter 8 och 2 färdigheter, 6 klasser i utbildningsavdelningen med 4 färdigheter och 2 färdigheter, plus utbildningsministeriet Industri-universitetets samarbetsspecial Klass Klass 1 har mer än 800 elever i 17 klasser. Som svar på den sjunkande födelsetalen har institutionen successivt rekryterat utländska studenter och studenter från fastlandet. Skolsystemet är planerat och elevernas källa är diversifierad. Det förväntas odla ett komplett utbud av proffs inom restauranghantering för att odla mer diversifierade och mer professionella talanger på mellannivå till hög nivå för Taiwans cateringtjänst.
Om skolan
Frågor
Liknande kurser
Food Business Management och marknadsföring BSc Honours
- Newcastle upon Tyne, Storbritannien
International Bachelor of Business Administration
- Ferrières-en-Brie, Frankrike
Honours Bachelor of Commerce (Culinary Management)/Honors Bachelor of Commerce (Culinary Management) (Bridging)
- Toronto, Kanada