Läs den officiella beskrivningen

Översikt

Bloomsburg University masskommunikationsprogram förbereder studenterna att arbeta som professionella inom PR, journalistik, telekommunikation eller i framväxande medieteknik.

Denna kandidatexamen balanserar en bred kunskap om liberal arts och naturvetenskap med den professionella och teoretiska förberedelsen som behövs av dagens mediepersonal. Praktikplatser är nödvändiga för att slutföra studentens yrkesutbildning tillsammans med erfarenhet av fyra campusmedier:

Andra möjligheter är tillgängliga genom aktiva kapitel i Public Relations Student Society of America (PRSSA) och National Broadcasting Society-Alpha Epsilon Rho (NBS-AERHO).

Mass Communications Tracks

Telekommunikation - Studier omfattar video produktion, videoredigering, broadcast journalistik, programmering och hantering. Studenter kan också studera sport-, dokumentär-, företagsvideo eller dramatisk / komediproduktion.

Journalistik - Studier omfattar online journalistik, redigering, funktionskunskap, tidskriftsredigering och produktion, rapportering av offentliga angelägenheter och sändningsjournalistik.

Public Relations - Studier omfattar PR-teori och praxis, publicitet och PR, PR-fall och problem samt alternativ i videoproduktion, skrivfunktioner, online journalistik, introduktion till företag, ekonomi, marknadsföringsprinciper och praxis och reklamhantering. Som en huvudsten deltar eleverna i ett masskommunikationsseminarium, praktik eller praktik.

Emergent Media - Studier i Emergent Media utvecklar de färdigheter arbetsgivarna letar efter inom webbdesign, visuell kommunikation, sociala medier och annan ny medieteknik.

En minor i Emergent Media i Mass Communications ger studenter i discipliner utanför huvudet med en bred bakgrund i emergent media och dess funktionella användningsområden. Programmet kommer att göra det möjligt för eleverna att utveckla en stark grund i nya media, särskilt inom områdena ny kommunikationsteknik, webbutveckling och design och visuell kommunikation inom en masskommunikationskontext.

I dagens media-centrerade värld söker arbetsgivare personer med flera färdigheter i den senaste medieanvändningen och designen, mediekunskap och webbdesign och utveckling. Den mindreåriga kan erhållas helt online eller i ansikte mot ansikte klass inställning. Minor består av 18 terminer.

Alumna har drömupplevelse på Super Bowl LI

Under en period på bara nio månader gick Rosie Langello från att intervjua klasskamrater vid Bloomsburg University att täcka NFL-legender på Super Bowl LI. Langello, som nyligen studerade masskommunikation, studerar nu vid Northwestern Universitys Medill School of Journalism, tillbringade tid i Houston med sitt sportspecialiseringsprogram som rapporterade om olika aspekter av Super Bowl-upplevelsen.

"Varje elev var på en annan händelse och vi övergick från varje händelse och berättade historier runt Houston", säger Langello, och tillfogade klasskamrater mottagna NFL-passuppgifter och täckte historier från hela staden.

En av Langellos berättelser gällde canceröverlevande som deltog i Super Bowl. Men hennes mest minnesvärda upplevelse deltog i en presskonferens . Inte bara fick hon chansen att sitta i ett rum med Super Bowl MVP och den enda coach quarterback duoen för att vinna fem Super Bowls men fick också sitta bland många prestigefyllda journalister som hon hade studerat.

Program undervisas på:
Engelska

Se 15 fler kurser från Bloomsburg University »

Senast uppdaterad August 20, 2018
Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Duration
4 år
Heltid
Pris
3,858 USD
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sept. 2019

Mass Comm Promo Video