Drömmer du om en internationell karriär i affärer? Och har du redan en kandidatexamen eller magisterexamen i turism, gästfrihet eller annat studieområde? Då kan det här korta programmet ge dig en andra kandidatexamen på bara ett år!

Program

Efter den här ettåriga kursen kommer du att tänka på affärsmodeller, veta mer om den ekonomiska sminken i olika kontinenter och kunna enkelt analysera ekonomiska data.

Semester 1

Under första terminen kommer du att få mer insikt i ett brett spektrum av ämnen relaterade till internationell verksamhet inklusive ekonomi, ledning, ekonomi, export, försörjningskedja, ERP och så mycket mer.

Semester 2

Inriktningen i andra terminen är i stor utsträckning på verklig levande praxis. Du kommer först att få internationell erfarenhet vid praktik utomlands för att slutföra programmet med en avhandling som visar att du kan utföra självständig forskning inom ditt eget intresseområde.

Övning ger färdighet

I det här korta programmet kommer du att ta alla kurser på engelska, tillsammans med internationella studenter. På så sätt kan du förbättra dina interpersonella och kommunikativa färdigheter och förbereda dig för att fungera effektivt i den globaliserade näringslivet i det 21: a århundradet.

Personlig coaching

På Thomas More kan du alltid räkna med personlig rådgivning och coaching. Programchef Jan Wostyn hjälper dig att svara på alla dina frågor relaterade till ditt ämnesområde. Alla frågor om ditt individuella studieprogram, undantag eller krediter kan riktas till studievägledaren Kristel Van Leuven. Behöver du studieråd? Din studie coach Christina Hermans är där för att vägleda dig.

Gå International

Genom detta program kan du få internationell erfarenhet överallt i världen. Tidigare har eleverna gjort praktikplatser i USA, Kina, Malaysia, Sydafrika, Brasilien, Dubai, Frankrike, Tyskland, Ryssland, Mexiko, ...

Hitta ett jobb

Efter examen kommer världen att vara vid dina fötter. Både små och medelstora företag och multinationella företag med internationella ambitioner är potentiella arbetsgivare. Med bra utbildning i internationellt entreprenörskap startar några av våra studenter till och med eget företag. Förra året vann en Thomas More-alumnus ett pris för bästa uppstart av året.

Rådgivning eller rådgivande funktioner för företag som länkar investerare till olika kulturer ligger också inom räckhåll. Några exempel på potentiella arbetsgivare: Bryssel flygplats, DB Schenker, DHL, Flanders Investment

Program undervisas på:
  • Engelska
Thomas More University of Applied Sciences

Se 13 fler kurser från Thomas More University of Applied Sciences »

Senast uppdaterad Mars 30, 2019
Denna kurs är På campus
Startdatum
Sep 2020
Duration
1 år
Heltid
Pris
6,100 EUR
per år, studenter utanför EU. Alla studenter från en EES-stat betalar en fast komponent på € 242,8 och en rörlig del på € 11,6 per kredit. För ett heltårsprogram på 60 högskolepoäng är den totala anmälningsavgiften 938,8 euro.
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sep 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sep 2020

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum