Kandidatexamen i internationell verksamhet

Allmänt

Programbeskrivning

Förbered dig på en mängd olika karriärer som arbetar i den alltmer globala, sammanlänkade affärsmiljön med en major eller minor i International Business.

International Business Program Details

Studenter som deltar i International Business programmet kommer att vara beredda att arbeta i en global ekonomi, mastering teori och praktik i redovisning, finans, marknadsföring och ledning.

Med en gemensam affärskärna som integrerar de olika strategiska verksamhetsområdena är vårt akademiskt stimulerande internationella affärsprogram relevant för dagens affärslandskap och förbereder dig för nästa steg i din karriär.

Sysselsättningsutsikter

Studenter som deltar i International Business Program kommer att vara beredda att arbeta i en global ekonomi, mastering teori och praktik i redovisning, finans, marknadsföring och ledning.

Programhöjdpunkter

  • Stort eller mindre alternativ
  • Gemensam företagskärna ger en bred kompetensuppsättning

Färdigheter Lärt

  • Effektivt arbeta i en internationell miljö med hjälp av väsentliga affärsfärdigheter
  • Förstå internationella investeringar och finansiella strategier
  • Demonstrera interkulturell kommunikation genom erfarenhet av att studera utomlands, internationell serviceinlärning eller internationell samverkan / praktikupplevelse
  • Förstå problem i internationell ledning och strategisk planering
  • Analysera rollen som etiskt beteende, effekterna av affärsbeslut på andra och den roll som social rättvisa spelar i den internationella miljön en global ekonomi masteringsteori och praktik inom redovisning, finans, marknadsföring och ledning

Cabrini University ligger i ett säkert samhälle ett kort tågresa från Philadelphia. Vi är några minuter från King of Prussia Mall det största shoppingkomplexet på East Coast, och mindre än tre timmar från New York City och Washington, DC

Den genomsnittliga akademiska och behovsbaserade stipendiet är $ 23,000.00. Vår totala beräknade kostnad är $ 46,000.00. Cabrini rankas som ett högt litet universitet och ett bra värde för studenter med över 35 akademiska majors.

Studentlärarförhållandet 16 till 1

Genomsnittlig klassstorlek 16

92% av heltidsfakulteten har doktors- eller terminalutbildning.

92% av kandidaterna i Cabrini är anställda, på grundskolan eller genom att fylla ett tjänsteår inom 10 månader efter examen.

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

Founded in 1957, Cabrini University is a residential Catholic institution in Pennsylvania that welcomes learners of all faiths, cultures, and backgrounds.

Founded in 1957, Cabrini University is a residential Catholic institution in Pennsylvania that welcomes learners of all faiths, cultures, and backgrounds. Läs mindre