Kandidatexamen i internationell turismutveckling

Satakunta University of Applied Sciences

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Kandidatexamen i internationell turismutveckling

Satakunta University of Applied Sciences

Kandidat i Hospitality Management
210 högskolepoäng
Gradprogram i turism
Campus: Satakunnankatu 23, Pori

Antagningskriterier

Vänligen se Studyinfo.fi (rubrik "Admission och inträdesprov") för antagningskriterier.

Entréprov och intervju våren 2018

Online inträdesprov 100 poäng

SAMK organiserar sin egen inträdesprov på Internet. SAMK will send eligible applicants directions for testing the exam platform and for completing the entrance examination within two weeks of applying and presenting adequate proof of eligibility. Applicants are required to use their own computer and Internet connection.

I tentamenens sökandes inlärningsförmåga, matematiska färdigheter och förståelse för skriftlig engelska mäts. Entréprovet kan slutföras från och med den 15 januari 2018 klockan 8.00 till senast 13 april 2018 klockan 22.00 (alla tider på finsk tid). Varje sökande har 2 timmar att slutföra tentamen efter att ha startat den.

Förkunskapskrav

Sökanden är skyldig att få minst 75 poäng av de maximala 100 poäng som ska väljas som student eller att väljas för onlineintervju. För att bli ansedd för urval från en reservplats efter ansökningsperioden måste sökanden få minst 55 poäng från online-undersökningen.

Online intervju

I kandidatexamen i International Business i Rauma och International Tourism Development i Pori krävs att sökanden har en onlineintervju efter att han eller hon har godkänt valmetoderna 1, 2 och 3.

Sökanden kommer att intervjuas via en videoförhandlingsplattform med egen dator, webbkamera och internetanslutning. I intervjun mäts sökandens färdigheter att förstå och producera talat engelska. De sökande som accepteras till intervjun skickas detaljerad information om intervjun och hur man registrerar sig via e-post inom en vecka efter att ha valt urvalsmetod 1 (inträdesprov), 2 (SAT) eller 3 (GAOKAO). Intervjuerna kommer att organiseras från 22 januari till 22 april 2018. Intervjuen är klar på 30 minuter.

Förkunskapskrav

Onlineintervjuen kommer att bli godkänd eller misslyckad. En godkänd sökande är vald som student, en misslyckad sökande är inte.

Affär och välbefinnande från naturen

Gradprogrammet ger dig kompetens för att stödja turismens destinationer och organisationer på internationella turistmarknader. Du kommer att utveckla kunskap om olika turismrelaterade sektorer och aktörer för att öka tillväxten av internationell turism.

Du kommer att få ett brett perspektiv på den moderna turistnäringen och dess utveckling på destination och organisationsnivå och utveckla kompetens för att hantera resmål och affärsverksamhet i en mångkulturell global miljö. I det här programmet lär du dig att utnyttja den nordliga naturen och dess underverk för att ge turister oförglömliga upplevelser, särskilt i havs- och kustmiljön. Förutom företagsstudier utforskar du turism från olika perspektiv, inklusive ansvar, säkerhet och säkerhet, lag och välbefinnande.

Dina studier inkluderar

 • Orienteringsstudier
 • Turistindustrin
 • Förbättra internationell turism
 • Destination Management
 • Hantera turistverksamheten
 • Kust- och sjöfartsturism
 • Praktisk träning
 • Valbara och kompletterande yrkesstudier
 • Forskningsstudier, avhandling och mognadsexamen

Studiearrangemang

Undervisningsspråket är engelska. Studierna genomförs i samarbete med turistnäringen, det vill säga en mängd olika tjänsteleverantörer, försäljningsförmedlare, myndigheter och föreningar.

Undervisningen utförs på olika sätt, enligt ämnet. Det finns kontaktlektioner, e-learning, projekt, besökareföreläsningar och besök på webbplatsen. Studenter studerar i grupper eller individuellt.

Eftersom SAMK välkomnar många utbytesstudenter årligen kan vi garantera internationalisering både hemma och under studentens utbytesstudie eller praktikperiod utomlands.

Praktisk träning och uppsats

Förutom projekten har eleverna en praktisk praktik på 30 hp. Detta kan utföras i Finland eller utomlands.

I avhandlingen demonstrerar studenten sin förmåga att tillämpa sin kunskap och färdigheter i praktiska expertuppgifter relaterade till professionella studier.

SAMK-studenter kommer att vara anställda

Med internationellt och affärsorienterat tillvägagångssätt kommer studenten att få utmärkta möjligheter för olika turismrelaterade jobb, till exempel chefer, utvecklare, samordnare och chefer. Dessutom är beredskapen för forskarutbildning utvecklad under denna examen.

Modern och mångsidig campus

Den nya SAMK campus ligger i stadens centrum av Pori och det är framtidens lärmiljö.

 • Över 4000 studenter.
 • Diversifierad: företag, hälso- och sjukvård och sociala tjänster, teknik, turism.
 • Cirka 600 grader per år.
 • Bra trafikförbindelser: Ligger intill Pori Travel Center. Det är lätt att komma fram med en lokal eller långdistansbuss och inom gångavstånd från flygplatsen.
Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska


Senast uppdaterad January 12, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Kontakta skolan
Duration
Varaktighet
42 månader
Heltid
Price
Pris
7,000 EUR
per akademiskt år för studenter utanför EU / EES
Information
Deadline
Locations
Finland - Pori
Startdatum : Kontakta skolan
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Kontakta skolan
Finland - Pori
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan