Read the Official Description

Februari intaget äger rum från 10 november 2018 till 15 februari 2019

Studenter undersöker ett brett spektrum av frågor relaterade till ekonomi, med tonvikt på olika aspekter av förvaltning i internationella företag. Under studierna lär eleverna hur man planerar och driver företag på den globala marknaden. De lär sig också att lösa problem och använda IT i företagsledningen. Ett praktiskt tillvägagångssätt för undervisningen återspeglas i de praktikorienterade kurserna:

  • Makroekonomi illustrerar grundläggande principer i kombination med erfarenhet av praktiska fallstudier, Statistikutbildningen ger en balans mellan statistikteori och tillämpning,
  • Prognos och simulering diskuteras i samband med ansökan till tillverkning, detaljhandel och serviceindustrier,
  • Matematisk ekonomi betonar en betydande mängd tolkning av numeriska indikatorer i det ekonomiska sammanhanget,
  • Redovisning handlar om tillämpning av redovisningskoncept och principer för verkliga affärssituationer,
  • Inledande datavetenskapliga kursen organiseras enligt se-hear-touch-metoden. föreläsningar åtföljs av workshops i datalaboratorier.
  • Förhandlingar ger studenterna ansökningar och speciella förhandlingsscenarier (flera parter, koalitioner och lag, tvärkulturella förhandlingar, tysta förhandlingar och sociala dilemman). Studenter erbjuds praktikplatser.

Som en internationell ledning kommer du att lära dig om korskulturell hantering och hur arbetsbeteendet skiljer sig från hela världen. studera internationella aspekter av affärer, handel, marknadsföring, ekonomi och ekonomiska system; utveckla flyt på andra språk vinna tvärkulturell erfarenhet; finslipa de färdigheter som behövs för att möta utmaningarna att göra affärer internationellt; bygga ett nätverk av personliga kontakter över hela världen.

Program taught in:
Engelska
Last updated November 28, 2018
Denna kurs är
Startdatum
Feb. 18, 2019
Duration
3 år
Full-time
Deadline
Feb. 15, 2019
By locations
By date
Startdatum
Feb. 18, 2019
Slutdatum
Sept. 30, 2020
Application deadline
Feb. 15, 2019

Feb. 18, 2019

Location
Application deadline
Feb. 15, 2019
Slutdatum
Sept. 30, 2020